Facebook Pixel Sportdog.gr | Αλλαγές «μεγατόνων» στον Παναθηναϊκό - Έρχεται και «διώχνει» Ουζουνίδη; Όλα ανοιχτά!
| 2018-02-28 11:25:00

Αλλαγές «μεγατόνων» στον Παναθηναϊκό - Έρχεται και «διώχνει» Ουζουνίδη; Όλα ανοιχτά!

του Νίκου Στεργίου
Αλλαγές «μεγατόνων» στον Παναθηναϊκό - Έρχεται και «διώχνει» Ουζουνίδη; Όλα ανοιχτά!

Αφίξεις και αποχωρήσεις που σηματοδοτούν... το μέλλον.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.gr για το «ζεστό» ενδιαφέρον που υπάρχει για την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στον Παναθηναϊκό επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας, καθώς, πλέον, το όνομα του παλαίμαχου αμυντικού «παίζει» δυνατά σε όλα τα «πράσινα» ρεπορτάζ.
 
Όπως σας γράφαμε και χθες, οι «πράσινοι» έχουν κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με τον Νίκο Νταμπίζα και στην πραγματικότητα εκκρεμεί μία νέα συνάντηση έτσι ώστε να «φιξαριστεί» η επιστροφή του στο Τριφύλλι στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, αν δεν προκύψει κάποια απρόοπτη εξέλιξη. 
 
Ωστόσο, αυτό που πρέπει να τονιστεί στη συγκεκριμένη περίπτωση και το σημειώσαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ είναι ότι η -πιθανή- επαναπρόσληψη του Νίκου Νταμπίζα δεν πρέπει να σχετίζεται με τις όποιες διεργασίες γίνονται στο παρασκήνιο για την αλλαγή της ιδιοκτησίας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός
 
Δεν αποτελεί, δηλαδή, επιλογή του «νέου επενδυτή» ο παλαίμαχος αμυντικός, αλλά είναι προσωπική κίνηση της υπάρχουσας διοίκησης, η οποία εκτιμάει το πρώτο έργο του παλαίμαχου άσου στην ομάδα και επιθυμεί να του δώσει ξανά τον ίδιο ρόλο.
 
Την ίδια στιγμή, που το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη στον Παναθηναϊκό παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο και, ανεξάρτητα από το τι εξελίξεις μπορεί να προκύψουν στα διοικητικά, μοιάζει πολύ δύσκολο, με τις υπάρχουσες συνθήκες, να ανατραπούν τα δεδομένα για τον Έλληνα τεχνικό.
 
Μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι «παίζει» πάντα δυνατά στο ρεπορτάζ το όνομα του Γιώργου Δώνη ως υποψήφιου διαδόχου του κόουτς του Τριφυλλιού.

Αν και, όπως σας αποκαλύψαμε σε χθεσινό ρεπορτάζ, μόνο εύκολο δεν είναι για τους «πράσινους» να προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση, καθώς ο Γιώργος Δώνης έχει συγκεκριμένες απαιτήσεις ως προπονητής που στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να τις καλύψει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags