Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι προετοιμάζονται για ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ – Πλάνο Χιμένεθ για να... απαντήσει στον Σαββίδη
| 2018-02-28 13:11:00

Έτσι προετοιμάζονται για ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ – Πλάνο Χιμένεθ για να... απαντήσει στον Σαββίδη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι προετοιμάζονται για ΠΑΟΚ στην ΑΕΚ – Πλάνο Χιμένεθ για να... απαντήσει στον Σαββίδη

Τι έχουν κατά νου στην Ένωση, δύο εβδομάδες πριν το ντέρμπι.

Η κόπωση των παικτών της ΑΕΚ φάνηκε ξεκάθαρα στο Περιστέρι. Μετά το ματς με τη Ντιναμό Κιέβου οι παίκτες έδειξαν ότι είχαν βαριά πόδια, κάτι που επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τις ατάκες του οποίου συνέδεσε ο Γιώργος Σαββίδης με την επιστολή της Ένωσης προς τον υφυπουργό αθλητισμού για διακοπή του πρωταθλήματος.

Με το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο, την Κυριακή, ολοκληρώνεται ένα πολύ καυτό πρόγραμμα για τους κιτρινόμαυρους, πριν το ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Μην ξεχνάμε,ότι η ΑΕΚ ταξιδεύει στη Λάρισα την Πέμπτη για το Κύπελλο, οπότε θα προστεθεί κόπωση στα πόδια των παικτών Γι'αυτό ο Μανόλο Χιμένεθ έχει σκοπό μετά το παιχνιδι της 24ης αγωνιστικής να δώσει διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ξεκουραστούν Δευτέρα-Τρίτη και την Τετάρτη να επανέλθουν, ξεκινώντας την προετοιμασία για το ματς τελικό με τον έτερο Δικέφαλο.

Με αυτόν τον τρόπο και θέλουν στην ΑΕΚ να κλείσουν τα στόματα όσων αμφιβάλλουν για τη φετινή εικόνα της ομάδας που κέρδισε με δύο ανατροπές τον Ολυμπιακό, κέρδισε τον ΠΑΟΚ παίζοντας για μεγάλο διάστημα με παίκτη λιγότερο και έφτασε στους 32 του Europa League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags