Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλπο γκρόσο» με σημαία του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακό - Πήγε να τον πάρει ο Μαρινάκης;
| 2018-02-28 13:59:00

«Κόλπο γκρόσο» με σημαία του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακό - Πήγε να τον πάρει ο Μαρινάκης;

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Κόλπο γκρόσο» με σημαία του Παναθηναϊκού και Ολυμπιακό - Πήγε να τον πάρει ο Μαρινάκης;

Ποιος τον «πηγαίνει», τι θέλει και τι λέει ο παίκτης.
 

Ένα «τρελό» σενάριο κυκλοφόρησε σήμερα στον Τύπο, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός εξετάζει ενόψει καλοκαιριού την περίπτωση του Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος ως γνωστόν «βγήκε στο σφυρί» από τον Παναθηναϊκό τον περασμένο Γενάρη και λίγο έφτασε να παραχωρηθεί με κανονική μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.
 
Όπως ο καθένας θα μπορούσε να κατανοήσει, η συγκεκριμένη μεταγραφή είναι πολύ δύσκολο να γίνει πραγματικότητα, καθώς θεωρείται ακραίο ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να μπει στη διαδικασία να πουλήσει παίκτη στον «αιώνιο» αντίπαλο, ακόμα κι αν υπάρχει σημαντικό οικονομικό όφελος για την ομάδα του Τριφυλλιού.
 
Βέβαια, δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο σενάριο να αποτελεί ένα καλό επικοινωνιακό «τρικ» από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, μιας και, όπως λέγεται στην «πιάτσα», ο μάνατζερ του Έλληνα άσου, Αντώνης Αποστολόπουλος, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους». Αυτό από μόνο του, όμως, δε θα μπορούσε να «βοηθήσει» μία τέτοια μετακίνηση, ειδικά από τη στιγμή που οι «πράσινοι» δεν έχουν και τις καλύτερες επαφές με τον συγκεκριμένο ατζέντη, μετά τους χειρισμούς του στο θέμα της πώλησης του παίκτη τον περασμένο Γενάρη.
 
Πάντως, από την άλλη, σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έγινε μια κουβέντα, σε θεωρητικό επίπεδο, για ενδεχόμενη μετακίνηση του Έλληνα άσου στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μία προοπτική που είχε γραφτεί και για τον Νίκλας Χουλτ. Μάλιστα, η συζήτηση έγινε εν αγνοία του μάνατζερ του Δημήτρη Κουρμπέλη, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο συγκεκριμένος ατζέντης σε μια πιθανή μεταγραφή του παίκτη στον… Ολυμπιακό κι ενώ υπάρχει πάντα η φήμη ότι ο Έλληνας άσος εξετάζει το ενδεχόμενο να αλλάξει εκπρόσωπο (έχει ακουστεί ότι τον «φλερτάρει» ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού και πρώην ατζέντης του, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος).
 
Θυμίζουμε, πάντως, πως ο παίκτης είχε ξεκαθαρίσει μετά το «ναυάγιο» της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ ότι δε θα ήθελε να αγωνιστεί ποτέ σε άλλη ελληνική ομάδα λόγω Παναθηναϊκού. Και η αλήθεια είναι ότι βασικός του στόχος είναι να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ιταλία. Ακόμα, λοιπόν, κι αν η συγκεκριμένη τοποθέτηση ήταν «κατευθυνόμενη» από την πλευρά του μάνατζέρ του (μια περίοδο που τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στον Παναθηναϊκό «έβγαζαν» μαζί του), έχει τη σημασία της, καθώς, πλέον, ο παίκτης έχει εξελιχθεί σε «σημαία» για τους οπαδούς του Τριφυλλιού…
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags