Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτες ατάκες από ΠΑΟΚτζή: «Ντροπή για Γκαρσία, δεν πρέπει να δουλεύει στην Ελλάδα».
| 2018-02-28 15:05:00

Απίστευτες ατάκες από ΠΑΟΚτζή: «Ντροπή για Γκαρσία, δεν πρέπει να δουλεύει στην Ελλάδα».

Sportdog Team
Απίστευτες ατάκες από ΠΑΟΚτζή: «Ντροπή για Γκαρσία, δεν πρέπει να δουλεύει στην Ελλάδα».

Φοβερό κράξιμο στον προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε για τα όσα έγιναν στην Τούμπας κάνοντας... αιχμηρά σχόλια την συμπεριφορά του Όσκαρ Γκαρθία και του Ολυμπιακού, ενώ θυμήθηκε το ντέρμπι του 1998 ανάμεσα στον Δικέφαλο και τους «ερυθρόλευκους» που διακόπηκε.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το ‘98: «Το σκεφτόμουν και προχθές στο γήπεδο. Νομίζω όλα τα γεγονότα με τον Ολυμπιακό έχουνε μείνει στην μνήμη μας με την κακή την έννοια όμως. Τότε ήταν παντοκρατορία και εμείς οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές νιώθαμε πως όσο και αν παίζουμε δε θα κερδίσουμε. Όλα ήταν ελεγχόμενα έτσι ώστε να ευνοηθεί ο Ολυμπιακός. Όσο αναφορά το τότε παιχνίδι, είχαμε πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως τώρα είχε δημιουργηθεί ένα κλίμα να γίνουν αυτά όπως έγιναν. Η διαιτησία τότε ήταν 100-0 υπέρ του Ολυμπιακού. Αν σου πω πως μας μιλούσαν, με τι απαξίωση, οι διαιτητές. Αφού τότε στην ακύρωση του γκολ, που πήγα στον επόπτη τον Βλάχο, τον κοιτούσα στα μάτια και ήταν σαν να έβλεπα να μου λέει “καλά σας έκανα”. Και μας απειλούσαν “φύγετε θα διακόψουμε το παιχνίδι”, έτσι μας έλεγαν. Μέτα λοιπόν που πήγα στον Παπαπέτρου, όχι μόνο σαν αρχηγός, αλλά από την ένταση και την αδικία. Γιατί όταν η ομάδα σου είναι καλή και παίζει καλά σε τρώει αυτό. Πάω λοιπόν στον Παπαπέτρου, και δε ξέρω αν αυτό που θα πω είναι σωστό να ακουστεί στο ράδιο, και του λέω “αφού μας ξεφτίλισες έτσι να πέσουμε και στα γόνατα να μας..”. Έβγαλα τη φανέλα μου να του την πετάξω και αυτός απαθέστατος μου είπε “φύγε θα σου δώσω κόκκινη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής που δεν έγινε: «Κατά τη γνώμη μου ήταν όλα προσχεδιασμένα, δηλαδή αυτό που έγινε προχθές ήταν εγκληματικό. Όχι απλά το είχαν μελετήσει και το είχαν σχεδιάσει. Ούτε καν στην τηλεόραση δε βλέπουμε τέτοια σενάρια. Ήταν τραγικό. Ήταν ξεφτίλα και γι αυτούς και για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτό το παιχνίδι ήταν διαφήμιση από θέμα συμπεριφοράς του κόσμου. Αν δούμε άλλα τέτοιο παιχνίδια και εδώ και στο Καραΐσκάκη γινόταν πόλεμος και εμείς παίζαμε μπάλα. Και ενώ εδώ όλα πήγαν καλά, ή μάλλον θα πήγαιναν έγινε αυτό δυστυχώς από αυτούς τους επιστήμονες. Γιατί έχουν δίκιο που τους λένε επιστήμονες. Εφηύραν αυτό εδώ προσπαθώντας να καταστρέψουν τον ΠΑΟΚ και τελικά κατάφεραν να καταστρέψουν την ομάδα τους στη συνείδηση των φιλάθλων τους. Γιατί αυτό είναι ντροπή για μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Δε σεβάστηκαν την ιστορία του, τον κόσμο που ήταν στην Τούμπα αλλά και γενικότερα όποιον ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Το μόνο που τους αξίζει είναι ντροπή. Και αυτό θα το βρούνε μπροστά τους από τους ίδιους τους φιλάθλους τους».

Για τη συμπεριφορά του Γκαρθία: «Αυτό που έγινε τώρα ήταν πολύ πιο τραγικό. Τότε υπήρχε ένταση στο γήπεδο. Τώρα η ατμόσφαιρα ήταν τελείως αλλιώς. Απλώς έφυγε ένα καρούλι και τον ακούμπησε. Για μένα αυτός ο άνθρωπος δε πρέπει να δουλέψει ξανά στην Ελλάδα είναι ντροπή. Ντροπή για κάποιον που έχει παίξει τόσα χρόνια ποδόσφαιρο, για την Ελλάδα, για το ελληνικό ποδόσφαιρο για όλους. Αυτό ήταν σίγουρα στημένο. Τους είπαν με το παραμικρό που θα γίνει να πάρουν την ομάδα τους και να φύγουν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Ο ΠΑΟΚ είναι τόσο μεγάλος, τόσο δυνατός ειδικά τώρα με τον κ.Σαββίδη που δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Είναι τόσο καλός αγωνιστικά φέτος. Όλα είναι υπέρ του και πρέπει να διεκδικήσουμε να γίνει το παιχνίδι. Όχι να το πάρουμε στα χαρτιά αλλά να ξαναέρθουν να παίξουμε έτσι φοβισμένοι όπως ήταν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags