Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε μάτια ο... χοντρός στη Νέα Σμύρνη - Έτσι απάντησε στο κράξιμο, δικαίωση Λουτσέσκου!
| 2018-02-28 21:41:00

Έβγαλε μάτια ο... χοντρός στη Νέα Σμύρνη - Έτσι απάντησε στο κράξιμο, δικαίωση Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Έβγαλε μάτια ο... χοντρός στη Νέα Σμύρνη - Έτσι απάντησε στο κράξιμο, δικαίωση Λουτσέσκου!

Σπουδαία «μεταγραφή» για τον ΠΑΟΚ στο κατάλληλο σημείο.

Μπορεί να γράφτηκαν πολλά όταν ήρθε στην Ελλάδα, μιας και αφίχθη με κάποια περιττά κιλά και σαφώς απροετοίμαστος, ωστόσο στο γήπεδο έχει αρχίσει να δίνει τις απαντήσεις του και απόψε στη Νέα Σμύρνη ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο λόγος για τον Μάρσιο Αζεβέδο, ο οποίος αν και έχει πολύ λίγα λεπτά συμμετοχής με την ασπρόμαυρη φανέλα, απέδειξε σήμερα σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι, ότι διαθέτει την ποιότητα, αλλά και την εμπειρία, για να παίζει βασικός στον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο 32χρονος μπακ είχε εξαιρετική παρουσία και στα δύο ημίχρονα, τόσο στον ανασταλτικό τομέα, όσο και στον επιθετικό, ενώ ήταν αυτός που έβγαλε την ασίστ, μετά από φοβερή σέντρα, στο δεύτερο γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Βραζιλιάνος άσος είχε πολλά ανεβάσματα, βοηθώντας τα μέγιστα στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας του και παράλληλα είχε πολύ καλές τοποθετήσεις αμυντικά. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι ατομικές ενέργειες από το ρεπορτόριο του Μάρσιο Αζεβέδο, όπως ένα σλάλομ που επιχείρησε προς το τέλος του αγώνα (δείχνοντας περίσσιες δυνάμεις), όπου θα μπορούσε να είχε κερδίσει πέναλτι από τον αντίπαλό του.

Η πολύ καλή παρουσία του Βραζιλιάνου μπακ έρχεται σε πολύ σημαντικό σημείο της σεζόν και σίγουρα δίνει έξτρα λύσεις στον Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έβγαλε σχεδόν όλη τη χρονιά με αριστερό μπακ τον... Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Παράλληλα, ο Ρουμάνος τεχνικός θα πρέπει να νιώθει ήδη αρκετά δικαιωμένος για τη συγκεκριμένη μεταγραφή, που αποτέλεσε προσωπική του εισήγηση, παρά τα όσα ακούστηκαν αρχικά για τον παίκτη που κάποτε ο πατέρας του, Μιρτσέα, είχε πάρει στη Σαχτάρ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags