Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανάβει τα αίματα ο Λουτσέσκου, τρελό «καρφί» για Ολυμπιακό!
| 2018-02-28 22:24:00

Ανάβει τα αίματα ο Λουτσέσκου, τρελό «καρφί» για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Ανάβει τα αίματα ο Λουτσέσκου, τρελό «καρφί» για Ολυμπιακό!

Γιατί... νίκησε ο ΠΑΟΚ την Κυριακή, τι είπε για τους παίκτες των Πειραιωτών.

Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με 3-1 στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον Πανιώνιο για το Κύπελλο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου τοποθετήθηκε για την εμφάνιση των παικτών του σήμερα, αλλά και την αντίδραση που έβγαλαν στο γήπεδο μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή.

Μάλιστα, για το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ με τον Ολυμπιακό, πέταξε... καρφάρα, λέγοντας πως οι παίκτες του Όσκαρ Γκαρσία φοβήθηκαν να παίξουν!

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το σημερινό αποτέλεσμα: "Κάναμε ένα τεράστιο βήμα για την πρόκριση, αλλά νομίζω ότι η πρόκριση θα κλείσει στην Τούμπα. Αν δεν αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα την κάθε κατάσταση, μπορεί να συμβούν τα πάντα. Είμαστε ικανοποιημένοι με την αντίδραση μας, με το σκορ, από το ποδόσφαιρο που παρουσιάζουμε, αλλά αύριο είναι μία άλλη μέρα και την Κυριακή είναι ένα άλλο παιχνίδι".

Για τη διαχείριση της ομάδας του μετά τα όσα έγιναν την Κυριακή: "Δεν θέλω να μιλήσω για όσα έγιναν την Κυριακή, ότι είχα να πω το είπα. Όλος ο κόσμος είδε τι έγινε πραγματικά. Ήταν λίγο δύσκολη η προετοιμασία, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν πολύ καλή αντίδραση και μπήκαν με απόλυτη συγκέντρωση στο ματς σήμερα. Ήταν μία απάντηση, δείχνοντας ότι μπορούμε να ξεπεράσουμε πράγματα, ότι οι νίκες μας έρχονται στο γήπεδο, δεν φοβόμαστε τα παιχνίδια και πάνω από όλα σεβόμαστε τους εαυτούς μας".

Για τις επιλογές του σήμερα: "Αυτές ήταν οι επιλογές μου σήμερα... Ο Μάτος είχε ένα μικρό πρόβλημα υγείας, έμεινε στην Θεσσαλονίκη κι έκανε και μία καλή προπόνηση. Πάντως δεν πρέπει να μιλάμε γενικά για παίκτες που είναι ή δεν είναι βασικοί. Αν δεν υπήρχαν οι παίκτες που δεν συμμετέχουν σε τόσα παιχνίδια, δεν θα υπήρχε αυτός ο ανταγωνισμός στην ομάδα".

Για το νικηφόρο σερί του ΠΑΟΚ: "Όλα συνδέονται. Τα καλά αποτελέσματα θέλουν και καλό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να κρατήσουμε σε υψηλά επίπεδα τη δουλειά που κάνουμε, γιατί έτσι έρχεται και το καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα. Είναι θέμα φιλοσοφίας γενικότερα. Μπορεί να έχεις παίκτες που δεν είναι σε καλή κατάσταση για ένα χρονικό διάστημα, αλλά με σωστή νοοτροπία και φιλοσοφία, μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα".

Για το αν επηρεάζονται οι παίκτες του από όσα συμβαίνουν: "Οι παίκτες μου ξέρουν ότι έγινε μία τεράστια νίκη την Κυριακή. Οι παίκτες του Ολυμπιακού φοβήθηκαν να βγουν να παίξουν στο γήπεδο κι αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη που μπορεί να πετύχει μία ομάδα. Έτσι είμαστε πιο δυνατοί, πιο κοντά σαν σύνολο και θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε στις προπονήσεις και στα επόμενα παιχνίδια".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags