Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κάγκελα ο Γκαρσία στο Ρέντη - Γιατί τρελάθηκε, τι έκανε στην προπόνηση - Η Τούμπα και ο... ΠΑΟ
| 2018-03-01 09:55:00

Στα κάγκελα ο Γκαρσία στο Ρέντη - Γιατί τρελάθηκε, τι έκανε στην προπόνηση - Η Τούμπα και ο... ΠΑΟ

του Παναγιώτη Νικολάου
Στα κάγκελα ο Γκαρσία στο Ρέντη - Γιατί τρελάθηκε, τι έκανε στην προπόνηση - Η Τούμπα και ο... ΠΑΟ

Πώς είναι ο Ισπανός μετά το χτύπημα, τα λόγια στους παίκτες του.

Σαφή μηνύματα πως πρέπει να αφήσουν άμεσα πίσω τους όλα όσα συνέβησαν στην Τούμπα και να συγκεντρωθούν στο επερχόμενο ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, στέλνει διαρκώς στον Ρέντη ο Οσκαρ Γκαρθία τις τελευταίες ώρες.

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να μην είναι ακόμα εντελώς καλά στην υγεία του και να μη συμμετέχει απολύτως ενεργά στις προπονήσεις, ωστόσο έχει πλήρη επίγνωση της κατάστασης που επικρατεί μεταξύ των παικτών και αφουγκράζεται πως κάποιων το μυαλό παραμένει «κολλημένο» στα γεγονότα της Τούμπας και όσων εκτυλίσσονται τις τελευταίες ώρες γύρω από το ματς αυτό, που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Γι’αυτό και προσπαθεί να τους επαναφέρει σε... θέση μάχης, τονίζοντάς τους διαρκώς πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον Παναθηναϊκό και ότι η ομάδα οφείλει να φανεί αντάξια των περιστάσεων. Ο Ισπανός ζητάει διαρκώς προσήλωση και συγκέντρωση στις προπονήσεις και το στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών και τονίζει διαρκώς πόσο μεγάλη σημασία έχει για το σύλλογο και για τους ίδιους τους παίκτες μια νίκη επί του «αιωνίου» αντιπάλου τους.

Το θετικό για τον ίδιο είναι ότι βλέπει πολλή ένταση και πάθος στην προπόνηση, με παίκτες που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και δείχνουν πολύ μεγάλη διάθεση να διεκδικήσουν μια θέση στην 11άδα του ντέρμπι. Ο Όσκαρ Γκαρθία, όπως συνηθίζει, δεν ανοίγει τα χαρτιά του και περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν τα πάντα για να τον πείσουν πως αξίζουν μιας θέση στο αρχικό σχήμα.

Παράλληλα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία να δικαιωθούν στην εκδίκαση της έφεσης που έχουν καταθέσει για τα γεγονότα στο ντέρμπι του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Είναι πολύ σημαντικές και κρίσιμες η σημερινή και η αυριανή μέρα, καθώς ένα θετικό νέο από τα δικαστήρια της ΕΠΟ μπορεί να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο την αδρεναλίνη για όλους στο Λιμάνι. Κι αυτό γιατί αν «πέσει» η αρχική ποινή τότε θα γίνει με οπαδούς το κυριακάτικο ντέρμπι με τους Πράσινους και ο κόσμος της ομάδας θα ενεργοποιηθεί ξανά δυναμικά για να στείλει τα δικά του μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags