Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Βασιλειάδη για το πρωτάθλημα - Θα το διακόψει;
| 2018-03-01 11:12:00

Αποκάλυψη Βασιλειάδη για το πρωτάθλημα - Θα το διακόψει;

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βασιλειάδη για το πρωτάθλημα - Θα το διακόψει;

Πολλά λέγονται και γράφονται τις τελευταίες ημέρες!

«Πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στην αθλητική δικαιοσύνη και θα σεβαστούμε τις αποφάσεις και στη συνέχεια θα κάνουμε έναν καλύτερο σχεδιασμό για του χρόνου», ανέφερε αρχικά ο υφυπουργός Αθλητισμού, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Action 24 .

Ο κ Βασιλειάδης είπε για το αίτημα της ΑΕΚ πως: «Το πρωτάθλημα μπορεί να διακοπεί μόνο για θέματα ασφαλείας. Όλα τα άλλα είναι στην Ομοσπονδία και στη Λίγκα. Υπάρχουν ρήτρες, κανονισμοί και προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν. Δεν είναι εύκολο να διακοπεί το πρωτάθλημα, θα χρειαζόμασταν δύο σεζόν για να τελειώναμε τη μία».

Για τις τοποθετήσεις των παραγόντων μέσω των Social Media τόνισε: «Δυστυχώς θα χτυπήσει ξανά το καμπανάκι απ΄ έξω και θα αυστηροποιήσουμε το θεσμικό πλαίσιο. Ήταν λάθος που δεν μπήκαν στον πειθαρχικό κώδικα οι δηλώσεις. Θα πρέπει να σταματήσει αυτό το γαϊτανάκι των δηλώσεων και μπορεί κάποια παράγοντες να κάνουν πλακίτσα, αλλά από κάτω υπάρχει κόσμος και δεν έχουν όλοι το μυαλό τους στο κεφάλι τους, με ότι αυτό συμβαίνει. Πρέπει να αυστηροποιηθούν οι νόμοι και να διορθώσουμε αυτά τα λάθη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags