Facebook Pixel Sportdog.gr | Ρουκέτες Καρυπίδη για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και Όσκαρ Γκαρσία!
| 2018-03-01 15:17:00

Ρουκέτες Καρυπίδη για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και Όσκαρ Γκαρσία!

Sportdog Team
Ρουκέτες Καρυπίδη για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και Όσκαρ Γκαρσία!

Όταν το αφεντικό του Άρη αποφασίζει να μιλήσει, λέει πολλά!

Αναλυτικά όσα είπε στο Aθλητικό Metropolis 95,5:

Για τη σχέση του με τον Μυροφορίδη: «Μια χαρά είναι η σχέση μας. Υπήρξε μια ένταση στο διάστημα των μεταγραφών, αλλά η σχέση μας είναι καλή. Ξέρω ότι κάποιοι μας θέλουν απέναντι αλλά δεν θα τους κάνουμε το χατίρι. Άλλα δέκα χρόνια θα είναι στον Άρη ο Μυροφορίδης.

Για το κάλεσμα προς τον κόσμο: «Εμείς ζητήσαμε από τον κόσμο να είναι πάντα δίπλα στην ομάδα. Απομένουν λίγα παιχνίδια και θέλουμε τη στήριξη του κόσμου για να περάσουμε και τα μηνύματα που πρέπει. Πιστεύω ότι ο κόσμος θέλει να γυρίσει στο γήπεδο αλλά με αυτά που βλέπει στο ποδόσφαιρο πολύ φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό τα γήπεδα θα είναι άδεια και σαν ντέρμπι. Δεν είναι κατάσταση αυτή. Χτυπάνε προπονητές, παίκτες με φωτοβολίδες…».

Για τα όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός κι αν έκανε θέατρο ο Γκαρθία: «Θεωρώ ότι όλα αυτά είναι τραβηγμένα. Σε αυτή τη ζωή όλα εδώ πληρώνονται και ότι κάνεις το βρίσκεις μπροστά σου. Στον ΠΑΟΚ αναφέρομαι, ότι έγινε πέρυσι με τον Ίβιτς έγινε φέτος με τον Γκαρθία. Έπρεπε να σηκωθεί ο Ίβιτς, έπρεπε να σηκωθεί και ο Γκαρθία. Δεν λυπούνται 30.000 κόσμο που ήταν με βροχή στο γήπεδο. Από την άλλη πλευρά, δεν σκέφτονται την προσπάθεια που γίνεται από τον Σαββίδη αυτοί που πετάνε μπουκάλια; Αυτοί πρέπει να απομονωθούν. Στον δικό μας αγώνα με τη Δόξα Δράμας, κερδίζαμε 1-2 και 15 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πετάχτηκε ένα δυναμιτάκι από το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει ζημιά».

Για τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν θα ήθελα να το συζητήσω. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε αλλά δεν θα ήθελα να μιλήσω»

Για τη συνεργασία με τον Τομ Παπαδόπουλο: «Θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί είναι δίπλα στην ομάδα. Παραμένουν σε στάδιο συζήτησης σε ότι αφορά τις ακαδημίες αλλά δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσουμε. Λένε ότι έδωσε λεφτά για την αδειοδότηση και πράγματα που δεν ισχύουν. Ο άνθρωπος έδωσε μια χορηγία και τίποτε παραπάνω. Δεν έχουμε συζητήσει καν το ενδεχόμενο αγοράς της εταιρίας».

Για το ύψος των χρημάτων που έχει βάλει στον Άρη: «Έχουν μπει αρκετά χρήματα, το ποσό δεν έχει σημασία. Μ’ ενδιαφέρει να πετύχει η ομάδα τον στόχο της. Να επαναλάβω επίσης ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζήτημα της αδειοδότησης. Αυτό είναι δεδομένο. Το τι λέει ο κύριος Παναγόπουλος δεν έχει αξία. Αν ο κύριος Παναγόπουλος λέει ότι υπάρχει πρόβλημα, τότε να είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει. Ας τον πάρει για δικηγόρο ο κύριος Σαββίδης».

Για το αν ο ΠΑΟΚ θέλει την επιστροφή του Άρη στη Super League: «Γιατί να μην το θέλει, ο ανταγωνισμός φέρνει κέρδη. Αυτοί λένε βέβαια το μια πόλη μια ομάδα, οπότε αντιλαμβάνομαι ότι δεν θέλει. Δεν μ’ απασχολεί όμως»

Για το αν θα μπορούσε να γίνει φιλικό παιχνίδι Άρης-ΠΑΟΚ: «Γιατί; Για να μην τελειώσει ποτέ. Δεν είναι έτοιμοι οι φίλαθλοι των δύο ομάδων για κάτι τέτοιο».

Για το αν ο Άρης είναι σε κάποιο άρμα: «Ο Άρης δεν είναι σε κανένα άρμα. Είναι μόνος του. Έτσι ήταν κι έτσι θα είναι. Κι όποιος θα έρχεται στο Χαριλάου θα προσκυνάει. Ο Άρης δεν κάνει χάρες σε κανέναν».

Για καταδίκες στο «Κοριόπολις: «Δεν ξέρω τι γινόταν παλιότερα, αλλά είναι λυπηρό. Πρέπει να φύγει το στοίχημα, να μην ασχολούνται οι παράγοντες. Η τωρινή κατάσταση θα  πρέπει να προβληματίσει την ΕΠΟ ειδικά για τη δεύτερη κατηγορία. Όσο περνάει ο καιρός, οι ομάδες τελειώνουν οικονομικά και αναγκαστικά ή μπαίνουν άρματα ή να παίζουν στοίχημα. Η κατάσταση είναι τραγική, δεν υπάρχουν έσοδα. Μην ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες αυτό που έγινε με τη Βέροια».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags