Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι για να μη διασυρθεί - Δεν μπορεί κόντρα στον ΠΑΟΚ»
| 2018-03-01 17:12:00

«Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι για να μη διασυρθεί - Δεν μπορεί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
«Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε να γίνει το παιχνίδι για να μη διασυρθεί - Δεν μπορεί κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Τρομερές ατάκες που θα συζητηθούν!

Ο βετεράνος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τουρσουνίδης, μίλησε στο Metropolis 95.5. για τη νίκη του Δικεφάλου εναντίον του Πανιωνίου και στα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν ξεκίνησε ποτέ.

Αναλυτικά:

Για τον ΠΑΟΚ: Πολύ ευχάριστο να βλέπεις την ομάδα σου να παίζει καλό ποδόσφαιρο. Είναι υγιής, χωρίς προβλήματα, γίνεται συνεχώς καλύτερη και δικαιολογημένα έφτασε σε τόσο υψηλά στάνταρ απόδοσης.             

Για τον φόβο του Ολυμπιακού και τα όσα έγιναν: Πιστεύω ότι την Κυριακή δεν αγωνίστηκε για δύο λόγους. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει απέναντι σ’ αυτόν τον ΠΑΟΚ. Ήθελε να μη γίνει το παιχνίδι για να μη διασυρθεί και δεύτερο να κάνει άνω κάτω το πρωτάθλημα. Αν τιμωρηθεί η ομάδα, θα είναι εγκληματική η κατάσταση που δημιουργεί ο Ολυμπιακός εναντίον του ΠΑΟΚ. Βάσει εικόνας ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανέναν Ολυμπιακό. Ήταν όλη η κατάσταση προσχεδιασμένη, κάτι που κατάλαβε και ο υγιής κόσμος του Ολυμπιακού. Έτσι προσβάλει τη δική του ιστορία

Για τους στόχους και αν μπορεί να πετύχει τους στόχους του: Δεν αλλάζει η κατάσταση, ο ΠΑΟΚ θα είναι συνεχώς και καλύτερος και μπορεί να κατακτήσει το νταμπλ. Αγωνιστικά κρίνοντας είναι η καλύτερη ομάδα και στον τελικό παρότι θα είναι ένας αγώνας, πάλι θα έχει τον πρώτο λόγο…

Για τον Αζεβέντο: Είχα ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για τον Αζεβέντο και την παρουσία του στις προπονήσεις. Επειδή, όμως, δεν είχε αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια, περίμενα να τον δω και όντως έδειξε πως είναι πολύ καλός και αξιόλογος ποδοσφαιριστής και θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στο μέλλον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags