Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελό παρασκήνιο με Κάναντι και ΠΑΟΚ - Τι έγινε μετά τη Νέα Σμύρνη; - Όλο το παρασκήνιο
| 2018-03-01 17:24:00

Τρελό παρασκήνιο με Κάναντι και ΠΑΟΚ - Τι έγινε μετά τη Νέα Σμύρνη; - Όλο το παρασκήνιο

Sportdog Team
Τρελό παρασκήνιο με Κάναντι και ΠΑΟΚ - Τι έγινε μετά τη Νέα Σμύρνη; - Όλο το παρασκήνιο

Μόνο στο sportdog.gr τέτοιες αποκαλύψεις!

Έχουν φουντώσει τελευταία τα σενάρια που θέλουν τον Ντάμιρ Κάναντι να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον Ατρόμητο, καθώς φέρεται να έχει στα χέρια του προτάσεις από το εξωτερικό.

Μάλιστα, ισχύει αυτό που κυκλοφόρησε τελευταία ότι υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Τουρκία για τον προπονητή της ομάδας του Περιστερίου, ωστόσο, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, δεν... συγκινεί τον Αυστριακό κόουτς.

Στην πραγματικότητα ο 48χρονος τεχνικός θα προτιμούσε να συνεχίσει την καριέρα του είτε στην πατρίδα του είτε στη Γερμανία, εξαργυρώνοντας με τον καλύτερό τρόπο την εξαιρετική σεζόν που κάνει φέτος με τον Ατρόμητο.

Πάντως ακόμα κι αν ερχόταν μια πρόταση από τις συγκεκριμένες αγορές, θα έπρεπε να ήταν σαφώς καλύτερη από αυτή που έχει στα χέρια του από τον Ατρόμητο και ακόμα δεν έχει απαντήσει. Ο Ντάμιρ Κάνατι είναι ευχαριστημένος στο Περιστέρι, του αρέσει η Ελλάδα και δε θα έφευγε αν δεν ερχόταν κάτι πραγματικά πιο... ελκυστικό.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αυστριακός τεχνικός έχει αρχίσει ήδη να κάνει «κλικ» και στους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι το όνομα του 48χρονου τεχνικού είχε «συνδεθεί» με τον ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία του Δικεφάλου στη Νέα Σμύρνη για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, υπήρχαν τότε «φωνές» εντός του Δικεφάλου που πίεζαν ακόμα και για άμεση πρόσληψη του Αυστριακού τεχνικού, ή αν δεν ήταν δυνατόν, να «κλείσει» για το καλοκαίρι! Βεβαίως, αυτές οι «φωνές» ποτέ δεν εισακούστηκαν και δεν έγινε τελικά κίνηση για τον προπονητή του Ατρομήτου. Και μάλλον δικαιώθηκαν στην Τούμπα αν κρίνουμε από τα σημερινά αποτελέσματα της ομάδας... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags