Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφί» από Μάριν για ΠΑΟΚ: «Δεν αντέχουν…»
| 2018-03-01 19:48:00

«Καρφί» από Μάριν για ΠΑΟΚ: «Δεν αντέχουν…»

Sportdog Team
«Καρφί» από Μάριν για ΠΑΟΚ: «Δεν αντέχουν…»

Τα έβαλε με τον Δικέφαλο ο άσος του Ολυμπιακού!

Οι εκατέρωθεν δηλώσεις ανθρώπων του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ συνεχίζονται μετά το ντέρμπι της Τούμπας.

Ο άσος των Ερυθρολεύκων, Μάρκο Μάριν, παραχώρησε συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα «kreiszeitung.de» και αναφέρθηκε στα γεγονότα της Τούμπας τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι «Είμαστε το Νο1 στην Ελλάδα και για ορισμένους ανθρώπους είναι δύσκολο να το αντέξουν αυτό»!

Παράλληλα, ο Μάριν υποστήριξε ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού δεν φοβήθηκαν στην έδρα του ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι είναι χαρούμενος στον Πειραιά και δεν θέλει να φύγει.

Αναλυτικά, τα λεγόμενά του:

Μιλώντας συγκεκριμένα για το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε: «Όχι δεν φοβηθήκαμε. Υπήρχε Αστυνομία και δυνάμεις ασφαλείας. Όμως σίγουρα ήταν άβολη κατάσταση. Έρχεσαι στο γήπεδο και σκέφτεσαι ''ωραία ατμόσφαιρα για παιχνίδι'' και μετά ανυπομονείς να μπεις στο γήπεδο να παίξεις. Όμως μετά ξαφνικά αισθάνεσαι το μίσος από ορισμένους οπαδούς. Είμαστε το Νο1 στην Ελλάδα και για ορισμένους ανθρώπους είναι δύσκολο να το αντέξουν αυτό». Συνεχίζοντας, μίλησε και για την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα: «Οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα εκδηλωτικοί. Γι αυτό και εδώ και καιρό οι αντίπαλοι οπαδοί δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν εκτός έδρας στα ντέρμπι. Είναι κρίμα αλλά έτσι είναι καλύτερα. Ποιος ξέρει τι άλλο θα μπορούσε να συμβεί».

Όσο για την δική του παρουσία στο Λιμάνι, σημείωσε: «Μέχρι στιγμής στην καριέρα μου έχω ζήσει πολλά καλά πράγματα και σίγουρα έχω ακόμη καλά χρόνια μπροστά μου. Μέχρι στιγμής πάνε όλα καλά στον Ολυμπιακό. Με το που ήρθα κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και είμαι ένας από τους ηγέτες της ομάδας. Εγώ προσωπικά τα πηγαίνω πολύ καλά φέτος. Δυστυχώς όμως έχουμε περιπλέξει την κατάσταση στο πρωτάθλημα. Παραμένω όμως αισιόδοξος για τον τίτλο».

Από εκεί και πέρα, ο Γερμανός εξτρέμ αναφέρθηκε και στο μέλλον του μετά από σχετική ερώτηση: «Ακόμη κι αν προσπαθούσε κάποια ομάδα να με αποκτήσει φέτος, δεν θα τα κατάφερνε. Είμαστε ακόμη μέσα στον τίτλο και εγώ είμαι σε καλή κατάσταση και διάθεση. Δεν θέλω να φύγω, είμαι χαρούμενος εδώ αυτή τη στιγμή. Σίγουρα όμως δεν μπορώ να αποκλείσω οτιδήποτε για το μέλλον. Το γερμανικό πρωτάθλημα πάντα με ενδιαφέρει, αυτό είναι σίγουρο. Οπότε θα ήθελα να επιστρέψω κάποια στιγμή».

Τέλος, αναφερόμενος στο επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος, τόνισε: «Φυσικά είναι χαμηλότερο από το γερμανικό. Οι πρώτες 4-5 ομάδες έχουν ποιότητα, μετά όμως... Εμείς σαν Ολυμπιακός πάλι βρισκόμαστε πάντα κάτω από πολλή πίεση: πρέπει να είμαστε πάντα πρωταθλητές. Δεν ξέρω τι θα συμβεί αν δεν τα καταφέρουμε. Δεν θέλω να το σκέφτομαι καν».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags