Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στην ΑΕΚ με Λάζαρο και Βράνιες - «Τρελάθηκε» ο Έλληνας άσος, απίστευτο σκηνικό!
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-01 21:55:00

Χαμός στην ΑΕΚ με Λάζαρο και Βράνιες - «Τρελάθηκε» ο Έλληνας άσος, απίστευτο σκηνικό!

Sportdog Team
Χαμός στην ΑΕΚ με Λάζαρο και Βράνιες - «Τρελάθηκε» ο Έλληνας άσος, απίστευτο σκηνικό!

Άγριο ξέσπασμα στη Λάρισα από τον Χριστοδουλόπουλο.

Ματς με πάρα πολλά νεύρα έγινε στη Λάρισα, καθώς οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και της ΑΕΚ έπαιζαν από το πρώτο λεπτό με πολύ πάθος σε κάθε φάση.

Στο παιχνίδι υπήρξαν αρκετές εντάσεις μεταξύ των παικτών, αλλά και διαπληκτισμοί, ενώ το φοβερό είναι ότι κάποια στιγμή έγινε ένας τσαμπουκάς και μεταξύ δύο συμπαικτών!

Ο λόγος για τον Χριστοδουλόπουλο και Βράνιες, οι οποίοι «αρπάχτηκαν» σε μία φάση που η ΑΕΚ έχασε μία καλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Συγκεκριμένα, ήταν στο 72ο λεπτό όταν ο Έλληνας άσος από πλάγια και δεξιά θέση επιχείρησε να πετύχει ένα δύσκολο γκολ με δυνατό σουτ κι ενώ ο Βόσνιος αμυντικός ήταν μόνος του στην καρδιά της αντίπαλης περιοχής και περίμενε την πάσα.

Μετά την κατάληξη της φάσης, όπου το σουτ του Λάζαρου πέρασε πολύ άουτ, ο Βράνιες ξέσπασε κατά του συμπαίκτη του, λέγοντάς του ότι ήθελε σέντρα. Μόλις, όμως, ο Έλληνας άσος αντιλήφθηκε την έντονη αντίδραση του συμπαίκτη του στην κυριολεξία τρελάθηκε και άρχισε να του φωνάζει.

Μάλιστα, ήταν τόσο έξαλλος ο Λάζαρος με τον Βόσνιο που εκτός από κάποια «γαλλικά», του έλεγε να γυρίσει άμεσα στην άμυνά του και να μη μιλάει. Το απίστευτο σκηνικό το κατέγραψε και η κάμερα, ενώ το μετέδωσε ζωντανά και ο σπίκερ του αγώνα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags