Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Μπακάκης: «Ντροπή, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο»!
| 2018-03-01 22:20:00

Έξαλλος ο Μπακάκης: «Ντροπή, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο»!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μπακάκης: «Ντροπή, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο»!

Γιατί τα... πήρε ο άσος της ΑΕΚ;

Στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena» στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης μετά την ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ για το Κύπελλο.

Ο άσος της Ένωσης τόνισε ότι οι παίκτες ρισκάρουν τη σωματική του ακεραιότητα, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο σκληρό παιχνίδι των δύο ομάδων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν παίζαμε ποδόσφαιρο αλλά ξύλο»!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:

«Φυσικά δεν θέλαμε να χάσουμε, είναι ντροπή να παίζουμε σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Η ΑΕΚ, με την ποιότητα που έχει, πρέπει να παίζει σε νορμάλ γήπεδα. Ρισκάρουμε τη σωματική μας ακεραιότητα σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο, βλέπετε ότι δεν παίζαμε ποδόσφαιρο αλλά ξύλο και όποιος ήταν τυχερός, όποιος δεν γλιστρούσε, θα έβαζε το γκολ και θα έπαιρνε τη νίκη.

Βάλαμε εμείς το πρώτο γκολ, δεχθήκαμε την ισοφάριση με ένα πέναλτι που δεν ξέρουμε ακόμα αν ήταν, χάσαμε στη συνέχεια 2-3 κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος μας τιμώρησε η μπάλα, αλλά υπάρχει και δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και κοιτάμε μπροστά. Είναι ρίσκο να παίζεις σε τέτοια γήπεδα, μπορούν να συμβούν τα πάντα, μόνο ξύλο έπεφτε και ελπίζω να βελτιωθεί σύντομα το γήπεδο, γιατί τα ίδια χάλια είχαμε βρει και στο ματς πρωταθλήματος. Έχουμε δεύτερο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, πάμε για τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό.

Μακάρι να γυρίσουν και οι τραυματίες για να πάρουμε μερικές ανάσες, ήμασταν μέσα σε τρεις διοργανώσεις εδώ και πολλούς μήνες, υπάρχει σωματική και ψυχολογική κούραση. Βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, έχουμε μείνει σε δύο διοργανώσεις και όλα τα παιχνίδια είναι τελικοί, απομένουν 9-10 ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, πάμε να τα πάρουμε όλα ώστε να κατακτήσουμε πρωτάθλημα και Κύπελλο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags