Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ - Κίνηση-ματ πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια παίκτες, Ουζουνίδης!
| 2018-03-02 12:00:00

Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ - Κίνηση-ματ πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια παίκτες, Ουζουνίδης!

του Νίκου Στεργίου
Αυτός «σώζει» τον ΠΑΟ - Κίνηση-ματ πριν τον Ολυμπιακό - Στα ουράνια παίκτες, Ουζουνίδης!

Λήξη συναγερμού με ηγετική παρέμβαση - Ποιος βγήκε μπροστά.

Το χρώμα του χρήματος αναμένεται να δουν σήμερα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μία εξέλιξη που σαφώς ικανοποιεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, παραμονές του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Μάλιστα, επειδή ακόμα δεν έχουν φανεί τα χρήματα από την Αλ Αϊν, για την πώληση του Μάρκους Μπεγκ, τη λύση αναμένεται να δώσει, για μια ακόμα φορά, ο Γιάννης Αλαφούζος, που δηλώνει «παρών» σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την ομάδα και παρόλο που έχει γνωστοποιήσει από την αρχή της σεζόν ότι έχει αποσυρθεί από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ αναμένεται να πληρώσει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, για να ικανοποιήσει τους ποδοσφαιριστές και να αποφευχθούν οι δυσάρεστες συνέπειες, για τις οποίες το sportdog.gr σας είχε ενημερώσει από χθες με σχετικό ρεπορτάζ.

Βέβαια, αυτά τα χρήματα δεν είναι μέσα σε αυτά που έχει υπολογίσει να προσφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος για να βγει η σεζόν χωρίς προβλήματα και τιμωρίες. Το αφεντικό του συλλόγου στην ουσία δίνει τα χρήματα που θα πάρει σε λίγες μέρες, μάλλον την άλλη εβδομάδα, από τους Άραβες για τη μεταγραφή του Μάρκους Μπεργκ.

Όμως και σε αυτή την περίπτωση προσφέρει μια μεγάλη διευκόλυνση στον σύλλογο και τον βγάζει από… περιπέτειες, καθώς είναι γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες που κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και δεν έχουν άλλη υπομονή. Αν, δηλαδή, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έβαζε τώρα βαθιά το χέρι στην τσέπη, το πιο πιθανό να ήταν να ξεσπούσε... επανάσταση στα αποδυτήρια κι αυτό θα ήταν ό,τι χειρότερο παραμονές του μεγάλο αγώνα με τον «αιώνιο» αντίπαλο.   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags