Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρέλα» στην ΑΕΚ για το... παλτό του Χιμένεθ - Τι έκανε σε Περιστέρι, Λάρισα και ποιον «θυμίζει»
| 2018-03-02 13:30:00

«Τρέλα» στην ΑΕΚ για το... παλτό του Χιμένεθ - Τι έκανε σε Περιστέρι, Λάρισα και ποιον «θυμίζει»

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Τρέλα» στην ΑΕΚ για το... παλτό του Χιμένεθ - Τι έκανε σε Περιστέρι, Λάρισα και ποιον «θυμίζει»

Μπάτζετ δεν έχει ο Μανόλο, όμως ούτε «μάτι» φαίνεται πως έχει...

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε χθες να πάρει αποτέλεσμα πρόκρισης στη Λάρισα, έχασε ένα ματς στις καθυστερήσεις, αλλά σίγουρα έχει ένα κάρο δικαιολογίες να παρουσιάσει για το τελικό αποτέλεσμα. Από τις πάρα πολλές απουσίες βασικών και σημαντικών παικτών της μέχρι τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο σε μια «εχθρική» έδρα.
 
Η διοίκηση, άλλωστε, αναγνωρίζει όλα τα παραπάνω και κανείς δεν μπορεί να πει ότι υπάρχει προβληματισμός στην παρούσα φάση είτε για την ομάδα είτε για τον προπονητή. Εξάλλου, υπάρχει η πεποίθηση πως το ΟΑΚΑ η Ένωση θα πάρει την πρόκριση και θα δώσει το «παρών» στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου.
 
Πάντως, η αλήθεια είναι ότι υπάρχει σχετική «γκρίνια» στους κόλπους του συλλόγου, αλλά και στις τάξεις των οπαδών, για έναν συγκεκριμένο παίκτη, τον Ερίκ Μοράν, ο οποίος τόσο χθες στη Λάρισα όσο και στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων και σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε αντικαταστήσει επάξια το κενό του Αντρέ Σιμόες (γι' αυτό αποκτήθηκε, άλλωστε, για να δίνει ανάσες στον Πορτογάλο). 
 
Ο 26χρονος Ισπανός μέσος αποτέλεσε τον Γενάρη προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην ΑΕΚ. Μάλιστα, μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι είναι μέχρι και αρνητικός πρωταγωνιστής στο παιχνίδι της Ένωσης, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να είχε «χαντακώσει» την ομάδα του τόσο στο Περιστέρι (αν ο διαιτητής έβλεπε την αγκωνιά του στον Αμρ Ουάρντα εκτός φάσης) όσο και χθες στη Λάρισα (αν ο διαιτητής σφύριζε το καθαρό φάουλ που έκανε λίγο πριν το γκολ της ΑΕΚ).
 
Μάλιστα, σε πολλούς η δυσαρέσκεια που υπάρχει προς το πρόσωπο του Ερίκ Μοράν, θυμίζει το περσινό «κράξιμο» στον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την επιλογή του Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος επίσης ήρθε στα μέσα της σεζόν και δεν κατάφερε να κάνει τη διαφορά.
 
Βέβαια, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει το «ελαφρυντικό» ότι δεν είχε μπάτζετ στη διάθεσή του για να φέρει έναν παίκτη από το… πάνω ράφι, ωστόσο ο προπονητής που έχει «μάτι» φαίνεται και σε αυτές τις συνθήκες. Όταν, δηλαδή, πρέπει να «ψωνίζει» από το… πανέρι και να βγάλει «λαχείο». 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags