Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες δηλώσεις Γκαρσία για την Τούμπα - Τις έμαθαν οι ΠΑΟΚτσήδες; Τι είπε για Παναθηναϊκό!
| 2018-03-02 13:35:00

Οι πρώτες δηλώσεις Γκαρσία για την Τούμπα - Τις έμαθαν οι ΠΑΟΚτσήδες; Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Sportdog Team
Οι πρώτες δηλώσεις Γκαρσία για την Τούμπα - Τις έμαθαν οι ΠΑΟΚτσήδες; Τι είπε για Παναθηναϊκό!

Ο προπονητής του Ολυμπιακού πήρε θέση!

Σχολίασε ότι λυπάται που δεν έγινε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, γιατί το ποδόσφαιρο είναι θέαμα, και συμπλήρωσε ότι στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κλειδί θα αποτελέσει η απόδοση του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Με ενδιαφέρει μόνο τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν θέλω να πω περισσότερο για το όσα έγιναν στην Τούμπα. Σκέφτομαι το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαι λυπημένος γιατί το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ δυνατή ομάδα και περιμέναμε να δούμε ένα ματς με ωραίο θέαμα. Λυπάμαι για όσα έγιναν, δεν θέλω να αναφερθώ περισσότερο σε αυτά τα γεγονότα».

Για το αν τον πήραν από την Ισπανία να τον ρωτήσουν για την Τούμπα: «Από την πρώτη στιγμή επικοινώνησαν μαζί μου πολλοί δικοί μου άνθρωποι από την Ισπανία, όμως τους ξεκαθάρισα ότι δεν θέλω να ασχοληθώ περισσότερο γι αυτό το θέμα. Θέλω να το αφήσω πίσω και να ασχοληθώ μόνο με όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο». 

Για το ντέρμπι της Κυριακής: «Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για τις δύο ομάδες. Θέλουμε να το κερδίσουμε. Είναι αρνητικό ότι θα παίξουμε χωρίς κόσμο αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Για το που θα κριθεί το ντέρμπι: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με ποιότητα, αρκετά βελτιωμένος με νέους ποδοσφαιριστές. Όμως θεωρώ ότι κλειδί για τη νίκη αποτελεί η δική μας απόδοση. Από εμάς εξαρτάται το αποτέλεσμα του ντέρμπι».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags