Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανοιχτός πόλεμος και όλα ροντέο - Πώρωση στην Τούμπα, «νοθεία» και κόκκινα «πυρηνικά» (ΦΩΤΟ)
| 2018-03-02 14:21:00

Ανοιχτός πόλεμος και όλα ροντέο - Πώρωση στην Τούμπα, «νοθεία» και κόκκινα «πυρηνικά» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανοιχτός πόλεμος και όλα ροντέο - Πώρωση στην Τούμπα, «νοθεία» και κόκκινα «πυρηνικά» (ΦΩΤΟ)

Ο... Θεός να βάλει το χέρι του μέχρι τέλος του πρωταθλήματος!

Την ώρα που βρισκόμαστε εν αναμονή δικαστικών αποφάσεων για όσα έγιναν στην Τούμπα, στον ΠΑΟΚ, με βάση τα όσα έχουν διαδραματιστεί μέχρι σήμερα, είναι αισιόδοξοι πως τελικά θα δικαιωθούν, τουλάχιστον σε μεγάλο βαθμό.

Μάλιστα, θεωρούν ότι η τιμωρία που θα τους επιβληθεί θα είναι τέτοια που δε θα «φρενάρει» την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι και πως το όνειρο του τίτλου θα παραμείνει ολοζώντανο.

Προφανώς οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν πως το κατηγορητήριο και τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στις αρμόδιες αρχές από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές δεν μπορούν φέρουν «βαριά» ποινή που θα προκαλέσει «ζημιά» στην ομάδα και γι’ αυτό εκφράζουν την πεποίθηση πως οι «φωνές» τους όλο το αυτό το διάστημα θα πιάσουν τόπο.

Την ίδια στιγμή, πάντως, στην Τούμπα δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την αλλαγή στη διαιτησία, με την αποπομπή του Μιχάλη Κουκουλάκη. Όπως θεωρούν, η συγκεκριμένη κίνηση εξυπηρετεί άλλους «σκοπούς» και προφανώς μεταφράζεται ως μία νίκη του Ολυμπιακού, ο οποίος έτσι κι αλλιώς είναι αυτός που διαμαρτύρεται από την αρχή της σεζόν για τη διαιτησία, όπως σας αναλύσαμε σε άλλο ρεπορτάζ.

Παράλληλα, φαίνεται πως μαίνεται ο «πόλεμος» που έχει ξεσπάσει στο παρασκήνιο και με την ΑΕΚ, με το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας» να είναι ξανά ενδεικτικό, καθώς κάνει λόγο για «νοθεία» στο πρωτάθλημα και «ορισμό-ΣΟΚ» του Τάσου Σιδηρόπουλου στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, τα «μέτωπα» για τους Θεσσαλονικείς είναι πάρα πολλά στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος με τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου και υπάρχει, πλέον, η αίσθηση ότι τα πράγματα στη συνέχεια θα γίνουν ακόμα χειρότερα, ειδικά όταν βγουν οι αποφάσεις τις δικαιοσύνης.

Πάντως, το θετικό για τον ΠΑΟΚ είναι ότι η ομάδα έδειξε ότι έμεινε ανεπηρέαστη από τα όσα γίνονται εκτός γηπέδων, με τη μεγαλειώδη εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου. Κι αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν ότι τελικά θα κατακτήσουν τον τίτλο εντός γηπέδου, τη στιγμή που στην ΑΕΚ επιμένουν να ζητούν διακοπή του πρωταθλήματος, θεωρώντας πως δεν μπορούν να παίζονται αγώνες ενώ εκκρεμούν αποφάσεις που μπορεί να ανατρέψουν την κατάσταση στο βαθμολογικό πίνακα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags