Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: «Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός Γκαρσία – Μη έναρξη, διακοπή…»
| 2018-03-02 18:13:00

Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: «Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός Γκαρσία – Μη έναρξη, διακοπή…»

Sportdog Team
Ξεκάθαροι στον Ολυμπιακό: «Δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός Γκαρσία – Μη έναρξη, διακοπή…»

Ποια η απάντηση των Πειραιωτών στον ΠΑΟΚ.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης για το ντέρμπι στην Τούμπα που δεν ξεκίνησε ποτέ, οι δικηγόροι του ΠΑΟΚ αμφισβήτησαν τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρσία και ζήτησαν το ματς να καταχυρωθεί υπέρ του Δικεφάλου ή στη χειρότερη περίπτωση να ξαναγίνει.

Από τον Ολυμπιακό ωστόσο, υποστήριξαν πως δεν επιδέχεται αμφισβήτηση ο τραυματισμός του Γκαρσία και σημείωσε ότι η μη έναρξη της αναμέτρησης, ισούται με διακοπή!

Αναλυτικά ο Βασίλης Δημακόπουλος υποστήριξε: «Η ένσταση του ΠΑΟΚ είναι αβάσιμη. Η διόρθωση στη λίστα των αξιωματούχων είναι εκ παραδρομής. Η παραβίαση της προθεσμίας στη δήλωση της λίστας, δεν παράγει ακυρότητα του φύλλου αγώνα.

Ο τραυματισμός βεβαιώνεται πολλαπλώς και δεν επιδέχεται αμφισβήτηση. Από το φύλλο αγώνα, την ιατροδικαστή έκθεση και από τον παρατηρητή, γίνεται λόγος για τραυματισμός.

Επίσης, η μη έναρξη ενός αγώνα εξισούται με μια διακοπή αγώνα. Το αποτέλεσμα είναι πάντα ίδιο: η ματαίωση του αγώνα. Άρα η μη έναρξη, είναι και διακοπή».

Ο Αργύρης Λίβας, δικηγόρος Ολυμπιακού τόνισε: "Ο τραυματισμός αποδεικνύεται από σειρά εγγράφων, αλλά και από τον γιατρό του αγώνα, γιατρό του ΠΑΟΚ".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags