Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη ατάκα Κρέσπο για Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η στρατηγική τους...»
| 2018-03-02 19:40:00

Απίστευτη ατάκα Κρέσπο για Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η στρατηγική τους...»

Sportdog Team
Απίστευτη ατάκα Κρέσπο για Ολυμπιακό: «Αυτή ήταν η στρατηγική τους...»

Τι δήλωσε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στην Τούμπα;

Ξεκάθαρα υπαίτιο για το γεγονός πως δεν διεξήχθη το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Κρέσπο.

Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

Για το σε ποια κατάσταση βρίσκεται η ομάδα: «Νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλα τα ματς. Το πιο σημαντικό που υπάρχει τώρα είναι το ματς με την Τρίπολη». 

Για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και πως το διαχειρίστηκαν: «Προς το καλύτερο, είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, γνωρίζουμε ότι συμβαίνουν τέτοια πράγματα και όλοι προσπαθούν να μας το κάνουν πιο δύσκολο. Εμείς πρέπει να δώσουμε την απάντησή μας μέσα στο γήπεδο και να προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας». 

​Για το ότι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα κριθεί εκτός αγωνιστικού χώρου: «Προσωπικά δεν έχω ξαναβιώσει κάτι παρόμοιο. Δυστηχώς συμβαίνουν και αυτά. Οι συνθήκες, ο καιρός, ο κόσμος ήταν όλα ιδανικά για να γίνει το παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο ότι ήταν μία στρατηγική του αντιπάλου να κερδίσει το παιχνίδι. Εμείς συνεχίζουμε, πρέπει να μαζέψουμε όσο περισσότερους βαθμούς μπορούμε ανεξάρτητα από το τι θα γίνει τελικά».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά το ντέρμπι που δεν ξεκίνησε ποτέ: «Δείχνει ότι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Πάντα συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι όσο δύσκολο και αν είναι. Βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και έχουμε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τη πρέπει να κάνουν προκειμένου να αλλάξουν την κατάσταση υπέρ μας».

​Για το αν η ομάδα είναι στην καλύτερη της κατάσταση αυτό το διάστημα: «Νομίζω είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση αρκετές εβδομάδες τώρα. Το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο και αυτό που έγινε μας κάνει πιο ενωμένους και δυνατούς ενόψει την συνέχειας». 

​Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι στον τελικό: «Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι πριν τον τελικό. Ωστόσο είναι γεγονός ότι έχουμε πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα και είμαστε πολύ κοντά στον τελικό». 

Για το ποια είναι η άποψη του για τον Αστέρα Τρίπολης και που εστιάζουν: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα και ειδικότερα μέσα στην έδρα της. Είναι αρκετά δυνατή ομάδα. Εμείς πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας, να ελέγξουμε τον ρυθμό του αγώνα ώστε να πάρουμε την νίκη. Αν δεν τα κάνουμε αυτά, είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε το παιχνίδι επειδή είναι μία πολύ καλή ομάδα».

Για το εάν υπάρχει κάποιο μυστικό της επιτυχίας στην άμυνα: «Όχι δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο μυστικό. Δεν αφορά μόνο την άμυνα αλλά όλη την ομάδα. Δουλεύουμε όλοι μαζί, είμαστε συγκεντρωμένοι και... πολεμάμε για να πετύχουμε την νίκη σε κάθε ματς». 

Για τον προσωπικό του στόχο: «Αυτό που θέλω είναι να πετύχουμε εφτά νίκες. Να δείξουμε ότι μέσα στο γήπεδο μπορούμε να πάρουμε ότι μας αξίζει. Όλοι είναι απέναντί μας αλλά εμείς πρέπει να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο. Να δείξουμε μέσα στο χορτάρι την δύναμή μας». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags