Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τρελαίνεται» ο Μελισσανίδης και κάνει το «μπαμ» με παικταρά - Πόσα «σκάει» για να «ρίξει» το ΟΑΚΑ
| 2018-03-03 14:00:00

«Τρελαίνεται» ο Μελισσανίδης και κάνει το «μπαμ» με παικταρά - Πόσα «σκάει» για να «ρίξει» το ΟΑΚΑ

του Παναγιώτη Νικολάου
«Τρελαίνεται» ο Μελισσανίδης και κάνει το «μπαμ» με παικταρά - Πόσα «σκάει» για να «ρίξει» το ΟΑΚΑ

Έτσι φτιάχνει ομαδάρα και κόσμο ο Τίγρης. 

Είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της φετινής ΑΕΚ. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι ο είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης της στη γραμμή κρούσης και όποτε λείπει (όπως συνέβη πρόσφατα στη Λάρισα) η Ένωση έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα στο επιθετικό κομμάτι.

Ο λόγος για τον Μάρκο Λιβάγια, για τον οποίο άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» πίνουν νερό στο όνομά του. Ο Κροάτης φορ θεωρείται το μεγάλο «όπλο» της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ και δικαίως με τα όσα έχει προσφέρει μέχρι στιγμής έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των οπαδών του συλλόγου.

Γι’ αυτό, άλλωστε, στην ΑΕΚ ετοιμάζονται να κινήσουν τις διαδικασίες προκειμένου ο παίκτης να φοράει και τη νέα σεζόν την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες επαφές με τη Λας Πάλμας, υπάρχει θετικό κλίμα, αλλά και αισιοδοξία πως το deal θα «κλείσει» , μιας και στην Ένωση έχουν «σύμμαχο» και τον ίδιο τον παίκτη που θέλει να μείνει στην Ελλάδα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, αυτό δεν είναι εύκολο να συμβεί, μιας και σε αυτή φάση των διαπραγματεύσεων υπάρχει ένα εμπόδιο που αφορά τη ρήτρα για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Στην ΑΕΚ καταβάλλουν προσπάθειες να τη ρίξουν, ωστόσο στη Λας Πάλμας δεν έχουν απαντήσει θετικά, αν και έχουν διάθεση να ολοκληρώσουν την παραχώρηση του Κροάτη στην ελληνική ομάδα.

Θυμίζουμε ότι ρήτρα του Μάρκο Λιβάγια είναι, κατά πληροφορίες, στα 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που στην ΑΕΚ θέλουν να μειώσουν για να αποκτήσουν τον Κροάτη με κανονική μεταγραφή. Ακόμα δεν τα έχουν καταφέρει, ωστόσο, όπως σας προαναφέραμε, υπάρχει το καλό κλίμα για να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Αν, πάντως, η Λας Πάλμας δεν κάνει πίσω, δε σημαίνει πως η μεταγραφή θα χαλάσει, καθώς εκτιμάται ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης μπορεί σε αυτή την περίπτωση να πληρώσει το ποσό που χρειάζεται για να αποκτηθεί ο βιρτουόζος άσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags