Facebook Pixel Sportdog.gr | Θα γίνει... σφαγή! Αυτόν τον άσο του Πανιωνίου «λιγουρεύονται» οι «μεγάλοι» - Ποιος θα τον πάρει;
| 2018-03-03 15:00:00

Θα γίνει... σφαγή! Αυτόν τον άσο του Πανιωνίου «λιγουρεύονται» οι «μεγάλοι» - Ποιος θα τον πάρει;

Sportdog Team
Θα γίνει... σφαγή! Αυτόν τον άσο του Πανιωνίου «λιγουρεύονται» οι «μεγάλοι» - Ποιος θα τον πάρει;

Είναι το «πουλέν» του προπονητή!

Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε χθες την ανανέωση συμβολαίου του νεαρού Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών και αποτελεί «πουλέν» του προπονητή του, Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος είναι αυτός που τον έχει αναδείξει, όπως και άλλους νεαρούς άσους στη φετινή ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι οι Κυανέρυρθοι έσπευσαν να «δέσουν» τον μικρό με νέο, μεγάλο συμβόλαιο. Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο νεαρός στόπερ βρίσκεται ήδη στη λίστα των μεγάλων ελληνικών ομάδων, καθώς θεωρούν ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο που έχει όλα τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν εξαιρετικό αμυντικό.

Η ομάδα της Πλατείας, άλλωστε, έχει τρομερή παράδοση στο να βγάζει πολύ ικανούς Έλληνες αμυντικούς και γι' αυτό οι δυνατοί σύλλογοι της Superleague παρακολουθούν πάντα τους νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες που αναδεικνύονται στη Νέα Σμύρνη.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, αν και εφόσον ο μικρός καθιερωθεί στην πρώτη ομάδα (φέτος έχει 3 συμμετοχές) να αποτελέσει «μήλον της έριδος» για τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, που ήδη έχουν... κυκλώσει το όνομά του και θα τον παρακολουθούν από εδώ και στο εξής πολύ πιο εντατικά.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags