Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυμα κιτρινόμαυρου με νόημα: «Θα ασχοληθούμε και με τον ΠΑΟΚ»
| 2018-03-03 17:09:00

Μήνυμα κιτρινόμαυρου με νόημα: «Θα ασχοληθούμε και με τον ΠΑΟΚ»

Sportdog Team
Μήνυμα κιτρινόμαυρου με νόημα: «Θα ασχοληθούμε και με τον ΠΑΟΚ»

Ποιος παίκτης της ΑΕΚ έκανε αυτή τη δήλωση.

Πρώτα Πανιώνιος και μετά ΠΑΟΚ είναι το σύνθημα που υπάρχει στην ΑΕΚ σύμφωνα με τα λεγόμενα του Έλντερ Λόπες.

Ο ποδοσφαιριστής της Ένωσης ξεκίνησε τα όσα είπε από το γεγονός πως πλέον επιστρέφει κανονικά τις προπονήσεις και πολύ σύντομα θα είναι 100% έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

«Η αλήθεια είναι ότι εδώ και μία εβδομάδα κάνω κανονικά προπόνηση, αισθάνομαι πολύ καλά και ελπίζω να είμαι έτοιμος 100% πολύ γρήγορα».

Σε ερώτηση αν του αρέσει να παίζει ως εξτρέμ περισσότερο, ο άσος της ΑΕΚ απάντησε: Για μένα είναι το ίδιο. Είτε παίξω μπροστά είτε πίσω δεν έχω πρόβλημα. Αυτό που θέλω είναι να μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα μου και να δώσουμε χαρά στον κόσμο, από όποια θέση και να παίξω.

Για τους πολλούς τραυματισμούς που είχε η Ένωση από την αρχή της σεζόν ο Λόπες απάντησε: Είναι αλήθεια πως αν δεν είχαμε τραυματισμούς θα ήμασταν πολύ δυνατοί. Αλλά σιγά σιγά επιστρέφουν και θα βοηθήσουν όλοι.

Για το αν όντως ήταν στο καλύτερό του σημείο πριν τραυματιστεί: Έτσι αισθάνομαι κι εγώ, πως ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση. Τώρα που είμαι εκτός αισθάνομαι άσχημα. Περιμένω να είμαι πολύ καλά και να βοηθήσω την ομάδα.

Για το ματς με τον Πανιώνιο κι αν σκέφτονται από τώρα το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: Αυτό που σκεφτόμαστε πάντα είναι πως το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι και το πιο σημαντικό. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο. Όταν θα τελειώσουμε με τον παιχνίδι του Πανιωνίου θα ασχοληθούμε με τον ΠΑΟΚ, τώρα όμως σκεφτόμαστε μόνο τον Πανιώνιο.

Για τον κόσμο της ΑΕΚ: Για εμάς η παρουσία του κόσμου είναι πάρα πολύ σημαντική, μας αρέσει και μας βοηθάει να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο. Δεν είναι απλά αυτό το κλασικό που λέμε πάντα, αλλά όντως είναι ο 12ος παίκτης μας ο κόσμος και τον θέλουμε πάντα δίπλα μας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags