Facebook Pixel Sportdog.gr | Αρχηγικός Κουρμπέλης! Τι είπε για το ντέρμπι και τα χρέη προς τους παίκτες - Γιατί αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ!
| 2018-03-03 18:52:00

Αρχηγικός Κουρμπέλης! Τι είπε για το ντέρμπι και τα χρέη προς τους παίκτες - Γιατί αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Αρχηγικός Κουρμπέλης! Τι είπε για το ντέρμπι και τα χρέη προς τους παίκτες - Γιατί αρνήθηκε τον ΠΑΟΚ!

Φοβερές δηλώσεις από τον άσο του Παναθηναϊκού!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Κουρμπέλη στη Nova πριν το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός:

Για την κατάστασή του:«Είμαι καλά μετά από τόσο καιρό που έλειπα, από την Δευτέρα κάνω προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και ελπίζω να είμαι όπως πρέπει το κυριακάτικο ντέρμπι. Μου έλειψε αρκετά η δράση, σε ποιον εξάλλου δεν λείπει να κάνει αυτά που αγαπά».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού στα πρόσφατα παιχνίδια: «Όλη την χρονιά βλέπουμε σκαμπανεβάσματα στην εικόνα του Παναθηναϊκού. Στα τρία παιχνίδια που έλειψα, στο πρώτο δεν πήγαμε καλά αν και μπήκαμε καλά στα Γιάννενα. Στα άλλα δύο παίξαμε αρκετά καλά και νικήσαμε δίκαια. Τα παιδιά από τον ΠΑΟΚ έχουν μπει κατευθείαν στην ομάδα και οι υπόλοιποι παίκτες μπήκαν στο κλίμα και όλοι προσπαθούμε για το καλύτερο της ομάδας».

Για το τι σημαίνει το ντέρμπι για τον ίδιο: «Αυτά τα ματς είναι τα καλύτερα μίας χρονιάς. Εγώ προσωπικά θα ήθελα να έχει κόσμο για να είναι κανονικό ντέρμπι. Δεν παύει να είναι ντέρμπι, δεν θα λείψουν οι μονομαχίες, τα νεύρα. Θα είναι ωραίο. Θα τα δώσουμε όλα, ξέρουμε τι σημαίνει για τον κόσμο. Θα αφήσουμε τα προβλήματα έξω, όπως κάνουμε σε κάθε ματς, και θα πάμε να κυνηγήσουμε ότι καλύτερο».

Για το «κλειδί» που δίνει νίκες σε αυτά τα ματς: «Το πάθος. Οι προσωπικές μονομαχίες, σε όποιον γυαλίζει το μάτι πιο πολύ. Ελπίζουμε να είμαστε εμείς αυτοί, πιστεύω θα δείξουμε καλό πρόσωπο και στα ντέρμπι νομίζω είμαστε καλύτεροι σε σχέση με άλλα παιχνίδια».

Για τον Ολυμπιακό: «Είναι μια μεγάλη ομάδα που φέτος έμεινε λίγο πίσω. Θα κοιτάξει μέσα από αυτό το ματς να ανακάμψει. Πιστεύω θα είναι ένα ωραίο παιχνίδι».

Για τον κόσμο του «τριφυλλιού»: «Ανεξάρτητα από τα προβλήματα προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα και τον κόσμο που είναι δίπλα μας. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν του αξίζει να είναι εκεί που είναι τώρα. Αυτοί που είναι κοντά μας, εννοείται πως θέλουμε να τους ανταμείψουμε με μια νίκη στο ντέρμπι».

Για την ανακοίνωση των παικτών για τα οφειλόμενα: «Σαν ποδοσφαιριστές έπρεπε να κάνουμε κάτι. Τα προβλήματα υπάρχουν από το τέλος του καλοκαιριού. Όσοι μείναμε εδώ δείξαμε πως έχουμε υπομονή, βάλαμε πλάτη πολλές φορές. Θέλαμε στην διοίκηση να καταλάβουν ότι υπάρχουμε και εμείς που κρατάμε όρθιο τον Παναθηναϊκό, πρέπει να μας προσέξουν περισσότερο και ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη. Εδώ και καιρό παίρναμε κάποιες υποσχέσεις που δεν έγιναν πράξη. Οι τελευταίες, μετά την ανακοίνωση που δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο, κάποιες υλοποιήθηκαν. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό».

Για την απόφασή του να μην πάει στον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια δύσκολη απόφαση. Είχε μικρό χρονικό διάστημα να αποφασίσω για το μέλλον μου. Τις αποφάσεις μου τις παίρνω με αρκετή σκέψη. Ήταν τιμητικό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ αλλά μέσα μου αποφάσισα ότι θα πρέπει να κάνω λίγη υπομονή ακόμη και το καλοκαίρι μπορεί είτε να υπάρξουν καλύτερες μέρες στην Ελλάδα είτε μια καλύτερη προοπτική για εμένα. Πίστευα πως ο ΠΑΟΚ δεν θα ήταν το καλύτερο βήμα για την καριέρα μου. Εισέπραξα μεγάλη αγάπη από την στιγμή που βγήκε ότι δεν θα πάω. Τους ευχαριστώ για αυτό αλλά να ξέρουν πως δεν το κυνήγησα όλο αυτό. Βγήκε από την καρδιά μου και νιώθω καλά που το έκανα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags