Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός για τους παικταράδες του Πανιωνίου - Έναν «αρπάζει» η ΑΕΚ και έναν ο Ολυμπιακός;
| 2018-03-03 19:00:00

Χαμός για τους παικταράδες του Πανιωνίου - Έναν «αρπάζει» η ΑΕΚ και έναν ο Ολυμπιακός;

Sportdog Team
Χαμός για τους παικταράδες του Πανιωνίου - Έναν «αρπάζει» η ΑΕΚ και έναν ο Ολυμπιακός;

Τι ακούγεται και τι ισχύει για δύο σούπερ άσους της Νέας Σμύρνης.

 

Ο Πανιώνιος αποτελεί τον Νο.1 τροφοδότη των «μεγάλων» της Superleague, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει αναδείξει πολλούς παίκτες, τους οποίους αργότερα πούλησε και αποκόμισε σημαντικά κέρδη.

Συνέβη τις περασμένες σεζόν, με τους Tάσο Μπακασέτα και Καρίμ Ανσαριφάρντ να αποτελούν δύο από τα πιο ενδεικτικά παραδείγματα, ενώ τη φετινή σεζόν πούλησε ήδη τον Εχσάν Χατζισαφί στον Ολυμπιακό και αναμένεται να πάρουν σειρά κι άλλοι εν όψει του καλοκαιριού.

Ένας από αυτούς είναι ο τερματοφύλακας, Μάτιτς Κότνικ, ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν όντας ένας από τους κορυφαίους γκολκίπερ του πρωταθλήματος. Μάλιστα, το όνομα του Σλοβένου έχει συνδεθεί κατά καιρούς με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με διάφορα σενάρια.

Πάντως, βάσει των πληροφοριών μας, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο δεν φαντάζει ιδιαίτερα πιθανό να γίνει πραγματικότητα, αφού δεν προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει ότι οι Ερυθρόλευκοι σκοπεύουν να κάνουν κίνηση για τον 27χρονο γκολκίπερ.

Παρ' όλα αυτά, αυτό δεν συνεπάγεται ότι ο Μάτιτς Κότνικ δεν θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Αντίθετα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανότατα θα πωληθεί και μάλιστα με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ, αφού υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι για την περίπτωσή του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι περίπου τόσα χρήματα πήρε ο Πανιώνιος από την πώληση του Εχσάν Χατζισαφί. Συνεπώς, αξίζουν συγχαρητήρια στον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος ανακάλυψε τόσο τον Ιρανό όσο και τον Μάτιτς Κότνικ από το... πουθενά. Ο πρώτος ήρθε χωρίς χρήματα και ο δεύτερος με 20.000 ευρώ, όμως αποτέλεσαν «λαβράκια», που βοήθησαν την ομάδα αγωνιστικά και παράλληλα γεμίζουν τα ταμεία.

Παράλληλα, το καλοκαίρι ενδέχεται να αποχωρήσει με μεταγραφή και ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος επίσης... βγάζει μάτια φέτος.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι για τον παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις. Βέβαια, οι σχέσεις των δύο ΠΑΕ είναι κάπως τεταμένες, ενώ και οι οπαδοί του Πανιωνίου στο παρελθόν δεν έχουν δει με καλό μάτι πωλήσεις παικτών στην Ένωση στο παρελθόν, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτή του Τάσου Μπακασέτα.

Ωστόσο, εάν το εν λόγω «κόλλημα» ξεπεραστεί, ο Γιώργος Μασούρας μπορεί να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να γίνει παίκτης της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags