Facebook Pixel Sportdog.gr | Κρίσιμο ματς για Μασούντ με Πανιώνιο – Μάτια πάνω του μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-03-03 19:40:00

Κρίσιμο ματς για Μασούντ με Πανιώνιο – Μάτια πάνω του μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Κρίσιμο ματς για Μασούντ με Πανιώνιο – Μάτια πάνω του μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά στη Λάρισα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν καίγεται μόνο επειδή παίζει κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το απόγευμα της Κυριακής ο Σοτζέι Μασούντ θα βρεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα για την οποία ήρθε στην Ελλάδα. Στον αγώνα με τον Πανιώνιο ο Ιρανός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστή κόντρα στους παλιούς του συμπαίκτες. Ο αρτίστας ποδοσφαιριστής της Ένωσης σίγουρα θα θέλει να αποδείξει πολλά και σίγουρα να ανασκευάσει την εικόνα του μετά την απαράδεκτη συμπεριφορά του στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα.

Μάλιστα το sportdog.gr σας είχε παρουσιάσει σε σχετικό βίντεο που ξεπέρασε τα όρια ο Ιρανός σε ένα διαπληκτισμό με τον Ζίζιτς.

Ο Μασούντ θέλει να αποδείξει πολλά αφού βρίσκετι στην Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ. Ο προπονητής των Περσών θα παρακολουθήσει από κοντά αγωνιζόμενους τους διεθνείς Σοτζέι Μασούντ, Καρίμ Ανσαριφάρντ και Εχσάν Χατζισαφί. Γι'αυτό θα είναι παρών στα επίσημα του ΟΑΚΑ.

Ο Μασούντ είχε απουσιάσει από τις προηγούμενες κλήσεις στην Εθνική του Ιράν, μετά το θέμα που δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Πανιωνίου με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Europa League. Η παρουσία του Κεϊρόζ στην Ελλάδα όμως δείχνει πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags