Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κλεισμένο» το μεγάλο deal της ΑΕΚ, υπέρβαση Τίγρη - Ποιος πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα!
| 2018-03-03 20:00:00

«Κλεισμένο» το μεγάλο deal της ΑΕΚ, υπέρβαση Τίγρη - Ποιος πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα!

Sportdog Team
«Κλεισμένο» το μεγάλο deal της ΑΕΚ, υπέρβαση Τίγρη - Ποιος πήγε να τα τινάξει όλα στον αέρα!

«Καυτό» παρασκήνιο από το sportdog.gr, θα... τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες.

 

Ένα από τα πιο καυτά ζητήματα στην ΑΕΚ είναι αυτά των ανανεώσεων. Υπάρχουν υποθέσεις παικτών που υπάρχει προφορική συμφωνία και άλλες που παραμένουν προς το παρόν σε εκκρεμότητα.

Μία από αυτές για τις οποίες υπάρχει θετική κατάληξη, αλλά όχι επισημοποίησή της είναι αυτή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ο Ουκρανός έχει δώσει τα χέρια με την Ένωση για να φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα για τα επόμενα δύο χρόνια, με 30% αύξηση στις απολαβές του, κάτι που σημαίνει ότι συνολικά θα εισπράξει μαζί με τα μπόνους γύρω στο 1 εκατ. ευρώ!

Το παρασκήνιο της υπόθεσης για τον Ουκρανού στόπερ είναι η διάθεση που έδειξε για να συνεχίσει στην ΑΕΚ. Γιατί στα τέλη του 2017, μετά την υποτροπή του τραυματισμού του στο χέρι φάνηκε διστακτικός, ενώ στην πορεία βγήκε προς τα έξω, ότι είπε το «ναι» στην Ένωση.

Για τον Τσιγκρίνσκι ακούστηκαν διάφορα. Ακόμα και ότι ήταν στο στόχαστρο από άλλη ομάδα της Super League. Η ουσία είναι ότι δεν υπήρξε από τη μία ποτέ θέμα ελληνικού ενδιαφέροντος και από την άλλη δεν θα πήγαινε ποτέ σε άλλη ομάδα στη χώρα μας ο 31χρονος στόπερ, τον οποίο οι ΑΕΚτζήδες παρομοιάζουν με τον... Ιησού Χριστό, λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης και του πράου χαρακτήρα του.

Το είχε ξεκαθαρίσει αυτό ο Τσιγκρίνσκι. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει πολύ καλά το sportdog.gr, υπήρχε έντονη κινητικότητα από Τουρκία. Ο ίδιος ήθελε να μείνει εδώ και οι διαπραγματεύσεις έκλεισαν θετικά για τις δύο πλευρές.

Η επιθυμία του Τσιγκρίνσκι να παραμείνει κιτρινόμαυρος σίγουρα λέει πολλά για την ΑΕΚ, η οποία ανεξάρτητα πως θα κυλήσει η χρονιά θέλει να διατηρήσει τον κορμό της και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αυτή είναι άλλωστε η συνταγή της φετινής επιτυχίας των κιτρινόμαυρων, που παρέμειναν για τόσους μήνες αήττητοι σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Οι υπόλοιπες ανανεώσεις, δεν αποκλείεται να προχωρήσουν πιο μετά. Ίσως μετά την αναμέτρηση της Ένωσης στην Τούμπα, στην οποία, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα κριθεί ο φετινός τίτλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags