Facebook Pixel Sportdog.gr | Επική ατάκα Ιβάν... μετά το πριμ – «Καρφί» για τον Ραπτόπουλο
| 2018-03-03 20:15:00

Επική ατάκα Ιβάν... μετά το πριμ – «Καρφί» για τον Ραπτόπουλο

Sportdog Team
Επική ατάκα Ιβάν... μετά το πριμ – «Καρφί» για τον Ραπτόπουλο

Τι είπε ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Μια μικρή γεύση από… στούντιο του Metropolis 95.5 πήραν το πρωί του Σαββάτου (03/03) εργαζόμενοι και επισκέπτες της επίσημης μπουτίκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.

Όπως αναφέρει το Metrosport.gr, οι γνωστοί παραγωγοί του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης, Κωστής Ραπτόπουλος και Νίκος Κουλιανός μαζί με τα παιδιά τους Ευγενία και Αχιλλέα, αντίστοιχα, επισκέφθηκαν το επίσημο κατάστημα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ με αφορμή τα γενέθλια της μικρής Ευγενίας (την Κυριακή γίνεται 13 ετών) προκειμένου ο νονός Νίκος Κουλιανός να της αγοράσει δώρα.

Η παρέα είχε την τύχη να συναντηθεί στην μπουτίκ και με τον Ιβάν Σαββίδη και, μάλιστα, η μικρή Ευγενία, η οποία δεν κρύβει την αγάπη της για τον Δικέφαλο, έσπευσε να συστηθεί στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ.

«Ο σωστός άνθρωπος της οικογένειας είσαι εσύ. Μπράβο Ευγενία. ΠΑΟΚ ολέ», ήταν η ατάκα του Ιβάν Σαββίδη στην 13χρονη κόρη του Κωστή Ραπτόπουλου, με την οποία φωτογραφήθηκε, όπως, βεβαίως, και με τον μικρό Αχιλλέα Κουλιανό.

Όπως καταλαβαίνετε, η ατάκα του Ιβάν ήταν καρφί για τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος προέρχεται δεδομένα από κιτρινόμαυρη οικογένεια. Ο πατέρας του έπαιξε στον Άρη, όπως και ο θείος του, Νίκος Χρηστίδης, που αγωνίστηκε και στην ΑΕΚ, για την οποία παραδέχεται, ότι τρέφει μέγιστη συμπάθεια.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags