Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «σφαλιάρα» στην ΑΕΚ πριν τον Πανιώνιο – Σοκ με Τσιγκρίνσκι
| 2018-03-03 19:50:00

Νέα «σφαλιάρα» στην ΑΕΚ πριν τον Πανιώνιο – Σοκ με Τσιγκρίνσκι

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Νέα «σφαλιάρα» στην ΑΕΚ πριν τον Πανιώνιο – Σοκ με Τσιγκρίνσκι

Δεν υπάρχει αυτό που συμβαίνει στην Ένωση με τους τραυματισμούς.

Την ώρα που λύνονται κάποια προβλήματα για τον Χιμένεθ, νέα, εξίσου σημαντικά προκύπτουν.

Στην προπόνηση του Σαββάτου ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι υπέστη μία ελαφρά κάκωση έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ την Κυριακή 4 Μαρτίου (17.15) για τη 24η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2017-18. 

Όπως καταλβαίνετε το νέο πρόβλημα του Ουκρανού δημιουργεί θέματα στον Μανόλο Χιμένεθ και την ΑΕΚ για τη μάχη του τίτλου. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες και όλοι στην Ένωση εύχονται να ξεπεράσει το πρόβλημα.

Κατά τα άλλα για το ματς με τον Πανιώνιο δεν υπολογίζονται δύο ακόμα ποδοσφαιριστές. Οι Αντρέ Σιμόες και Νίκλας Χουλτ υποβλήθηκαν σε θεραπεία και ακολούθησαν και ατομικά προγράμματα.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές για τον αυριανό αγώνα. Οι εκλεκτοί του προπονητή της ΑΕΚ είναι οι Τσιντώτας, Μπάρκας, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Βράνιες, Τζανετόπουλος, Λόπες, Γιαννούτσος, Μοράν, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μασούντ, Κονέ, Κλωναρίδης, Μπακασέτας, Λιβάια, Γιακουμάκης, Αραούχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags