Facebook Pixel Ατρόμητος - Ξάνθη 1-0
| 2018-03-03 21:21:00

«Άλμα» τρίτης θέσης με Ντάουντα για τον Ατρόμητο!

Sportdog Team
«Άλμα» τρίτης θέσης με Ντάουντα για τον Ατρόμητο!

Νίκησε 1-0 την Ξάνθη και «έπιασε» τον Ολυμπιακό.

Με σκόρερ τον Ντάουντα, που έδωσε τη λύση για ακόμα ένα παιχνίδι, ο Ατρόμητος πήρε μια σημαντική νίκη με 1-0 επί της Ξάνθης, η οποία τον ανέβασε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Οι Περιστεριώτες είναι ισόβαθμοι με τον Ολυμπιακό, που έχει μπροστά του το αυριανό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ματς

Αμφότερες οι ομάδες θα μπορούσαν να σκοράρουν, αφού είχαν τις ευκαιρίες τους, ωστόσο ο Ατρόμητος αποδείχθηκε πιο αποτελεσματικός και πήρε τη νίκη.

Στο 17’ ο Κιβρακίδης έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα δεξιά για τον Ντάουντα, ο οποίος πήρε την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και νίκησε τον Ζίβκοβιτς για το 1-0.

Η Ξάνθη είχε απίστευτη ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 23’, όμως ο Μπρίτο… κατόρθωσε να σουτάρει άουτ σε κενή εστία μετά από τρομερή ενέργεια και πάσα του Γέντρισεκ!

Ο Ατρόμητος είχε κι αυτός δύο καλές ευκαιρίες να διπλασιάσει το προβάδισμά του, με τον Καρασαλίδη να αστοχεί εξ’ επαφής στο 61’ και τον Μπρούνο να στέλνει την μπάλα άουτ από τη μικρή περιοχή στο 86’. Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ανήκε στην Ξάνθη, όμως ο Λουσέρο δεν αντέδρασε σωστά και έχασε τεράστια ευκαιρία με κοντινή προβολή στο 90’!

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ: Ο Ντάουντα ήταν για ακόμα μια φορά ο άνθρωπος που έδωσε τη λύση στον Ατρόμητο, πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ΦΑΣΗ

Στο παιχνίδι χάθηκαν ορισμένες μεγάλης ευκαιρίες, όμως αυτή του Μπρίτο προ κενής εστίας στο 23’ ξεχωρίζει.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ

Ο Ατρόμητος πήρε ακόμα μια νίκη και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός έχει δύσκολη αποστολή στο αυριανό ματς με τον Παναθηναϊκό, μπήκε γερά στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης.

ΠΑΤΑ ΤΟ: Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Ντάουντα και ΕΔΩ την ευκαιρία του Μπρίτο.

Ατρόμητος (Κάναντι): Γαννιώτης-Χατζηισαϊας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης-Κιβρακίδης, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιδες (91΄ Κυριακίδης), Σάκιτς, Βασιλακάκης (46΄ Μάντσον)-Ουάρντα, Ντάουντα (71΄ Μπρούνο)

Ξάνθη (Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς-Σιλά, Λισγάρας, Φλίσκας, Σβάρνας-Μεχία, Καμαρά (46΄ Ντε Λούκας)-Μπρίτο, Φασίδης (54΄ Κίκε Μπουλά), Τριάδης (70΄ Λουσέρο)-Γέντρικσεκ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags