Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελαμένος για τίτλο ο Ιβάν – «Το παίρνουμε και με -3», ατάκες - αποκάλυψη στο sportdog
| 2018-03-03 23:00:00

Τρελαμένος για τίτλο ο Ιβάν – «Το παίρνουμε και με -3», ατάκες - αποκάλυψη στο sportdog

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Τρελαμένος για τίτλο ο Ιβάν – «Το παίρνουμε και με -3», ατάκες - αποκάλυψη στο sportdog

Αποφασισμένος για όλα ο ηγέτης του ΠΑΟΚ.

Ο ΠΑΟΚ αναμένει να ακούσει την ποινή που θα δεχτεί η ομάδα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το οποίο δεν ξεκίνησε ποτέ, λόγω της διακοπής από τη ρίψη αντικειμένου στον Όσκαρ Γκαρθία. Η τιμή που προβλέπεται είναι αφαίρεση τριών βαθμών και η κατακύρωση του αγώνα υπέρ των Πειραιωτών.

Η συνολική απώλεια έξι βαθμών κάνουν πολλούς να πιστεύουν, ότι ο ΠΑΟΚ χάνει το πρωτάλημα. Το αντίθετο θεωρεί ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr προέβη σε μία κίνηση έκπληξη. Ο ηγέτης των ασπρόμαυρων ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές ότι θα παραλάβουν κανονικά το πριμ νίκης για το ματς με τον Ολυμπιακό , θεωρώντας τους... νικητές!

Τους υποσχέθηκε δε ένα εξαιρετικό υψηλό πριμ σε περίπτωση που οι ποδοσφαιριστές του Ραζβάν Λουτσέσκου, κάνουν το απόλυτο.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το sportdog.gr, ο ποντιακής καταγωγής επιχειρηματίας θεωρεί σχεδόν δεδομένη τη στέψη. «Και μείον τρεις να φάμε, εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Θέλουν δεν θέλουν οι... κάτω, εμείς θα το σηκώσουμε. Θα κάνουμε το εφτά στα εφτά και θα τερματίσουμε πρώτοι», λέει σε όποιον βλέπει ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, ο οποίος δείχνει, ότι πιστεύει την ομάδα του, γι'αυτό και φαίνεται τόσο σίγουρος.

Το θέμα είναι ότι, εκτός και από τον Ιβάν, το πιστεύουν και οι παίκτες, κάτι που φαίνεται από τις σαρωτικές εμφανίσεις τους με τελευταία αυτή στη Νέα Σμύρνη. Το αρνητικό είναι, ότι δεν κατάφεραν να αποδείξουν την ανωτερότητά τους κόντρα στον Ολυμπιακό που είναι ένας από τους συνδιεκδικητές. Θα φανεί αυτό στον «τελικό» με την ΑΕΚ; Οψόμεθα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags