Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: «Έτσι θα παίξει ο Γκαρσία, αυτόν στέλνει πάγκο - Προσοχή σε έναν του ΠΑΟ»!
| 2018-03-04 10:00:00

Αποκάλυψη: «Έτσι θα παίξει ο Γκαρσία, αυτόν στέλνει πάγκο - Προσοχή σε έναν του ΠΑΟ»!

του Γιώργου Κτενά
Αποκάλυψη: «Έτσι θα παίξει ο Γκαρσία, αυτόν στέλνει πάγκο - Προσοχή σε έναν του ΠΑΟ»!

Ποιο είναι το πλάνο του Ολυμπιακού για το μεγάλο ντέρμπι.

Σχήμα Ολυμπιακού με βασικό τον Μάριν αντί του Πάρντο βλέπει στο ντέρμπι εναντίον του Παναθηναϊκού ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος, όπως σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr.

Ο γνωστός δημοσιογράφος που καλύπτει το ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, τόνισε ακόμα ότι από τους Πράσινους ο Αντονί Μουνιέ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος, ενώ σημαντικός για το παιχνίδι του Τριφυλλιού είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Αναφέρθηκε στη μάχη των πάγκων, ανάμεσα στον Όσκαρ Γκαρσία και τον Μαρίνο Ουζουνίδη και συμπλήρωσε ότι παρά το γεγονός της αποδυνάμωσης του Παναθηναϊκού, πάντα παραμένει ντέρμπι το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ποιο θεωρείς ότι πρέπει να είναι το πλάνο του Όσκαρ Γκαρσία για το ντέρμπι - Ποια περιμένεις να είναι η στελέχωση της 11άδας του Ολυμπιακού;

Ο Γκαρθία σίγουρα γνωρίζει πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι για πολλούς λόγους. Η εκτίμηση που μπορούμε να κάνουμε, μέσα και από τοι ρεπορτάζ είναι πως θα πάει σε μια διάταξη 4-2-3-1 αλλά με τον Μάριν στο ένα άκρο της επίθεσης αντί του Πάρντο. Το πιο πιθανό σενάριο για την εντεκάδα του Ολυμπιακού είναι Προτό, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σισέ, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα, Μιραλάς, Μάριν, Ανσαριφάρντ.

Με τον Παναθηναϊκό εμφανώς αποδυναμωμένο θεωρείς ότι αυτό το παιχνίδι έχει τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, όπως το έχουμε συνηθίσει; Ή οι Πράσινοι είναι εύκολη λεία για τον Ολυμπιακό;

Σίγουρα θα είναι ντέρμπι πρώτα απ' όλα στη συνείδηση των φιλάθλων των δύο ομάδων. Έτσι το βλέπουν και στον Ολυμπιακό γιατί κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού. Εύκολη "λεία" σε ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού δεν μπορεί να υπάρξει.

Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού θεωρείς επικίνδυνους και θα πρέπει να τους προσέξει ο Ολυμπιακός;

Νομίζω πως ο Μουνιέ είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένος και έχει κάνει καλά ματς το τελευταίο διάστημα. Πολύ σημαντικός για το παιχνίδι των πράσινων θα είναι πάντως ο Κουρμπέλης. Θα έχει όμως ενδιαφέρον να δούμε σε ποια θέση θα τον χρησιμοποιήσει ο Ουζουνίδης.Έχει επίσης ενδιαφέρον η διάταξη με την οποία θα παρατάξει τον Παναθηναϊκό ο Ουζουνίδης.

Η μάχη των πάγκων έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με τον μπαρουτοκαπνισμένο στη Σούπερ Λιγκ Ουζουνίδη εναντίον του νεοφερμένου Γκαρσία.

Σε ότι αφορά την μάχη των πάγκων το σίγουρο είναι πως ο Γκαρθία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα κι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο και θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έκβαση του ματς. Η εμπειρία δεν νομίζω ότι θα παίξει ρόλο. Σίγουρα ο Γκαρθία είναι λίγο καιρό στη χώρα μας, αλλά καταλαβαίνει πολύ καλά τι σημαίνει ένα ματς Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags