Facebook Pixel Sportdog.gr | Καρφί Γιόχανσον για πρώην συμπαίκτες στον ΠΑΟ: «Ενάντια στις αρχές μου να...»!
| 2018-03-04 13:48:00

Καρφί Γιόχανσον για πρώην συμπαίκτες στον ΠΑΟ: «Ενάντια στις αρχές μου να...»!

Sportdog Team
Καρφί Γιόχανσον για πρώην συμπαίκτες στον ΠΑΟ: «Ενάντια στις αρχές μου να...»!

Τα είπε έξω από τα δόντια.

«Όλοι πεθαίνουν για να παίξουν σε αυτό το ματς. Παραμονές της αναμέτρησης όλοι μιλάνε συνέχεια γι’ αυτό. Οι άνθρωποι τρελαίνονται για το συγκεκριμένο ντέρμπι», είπε αρχικά ο Γιόχανσον στη Aftonbladet προσθέτοντας πως: «Νιώθω αυτή την τρέλα. Η ζωή είναι φοβερή, δεν υπάρχει τίποτα για να παραπονεθώ». 

«Υπάρχουν οικονομικά, καθυστερήσεις στις πληρωμές. Όλοι το αντιμετωπίζουν διαφορετικά. Ο σύλλογος ωστόσο έχει αποφασίσει να το σταματήσει αυτό και "δουλεύει" για να το λύσει. Στο τέλος θα πάρεις τα χρήματά σου», όπως σχολίασε στις δηλώσεις του και συμπλήρωσε:

«Είμαι πολύ χαλαρός. Δεν μπορώ να κάνω κάτι εγώ γι' αυτό. Θα ήταν ενάντια στις αρχές μου να καταγγείλω το κλαμπ και να φύγω. Είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγάλο κλαμπ, για μένα δεν είναι σωστό να αφήσω την ομάδα όταν έχει προβλήματα». 

Για το αν σκέφτηκε ποτέ να κάνει προσφυγή, απάντησε ότι: «Όχι. Έχω παίξει στην Άλκμααρ για πέντε χρόνια και δεν ήρθα στον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσω το μέλλον μου, ήρθα εδώ επειδή είναι καλό το ποδόσφαιρο. Αν είσαι υπομονοετικός, στο τέλος θα ανταμειφθείς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags