Facebook Pixel Μετά την ΑΕΚ πάει και για ΠΑΟ
| 2011-08-10 13:39:00

Μετά την ΑΕΚ πάει και για ΠΑΟ

Μετά την ΑΕΚ πάει και για ΠΑΟ

Παλεύει για τα δικαιώματα του Μακάμπι - ΠΑΟ ο ΟΤΕ, η 24ωρη απεργία στη Θεσσαλονίκη και οι σκέψεις για αλλαγές στη Nova.
 

Μετά το ΑΕΚ-Ντιναμό του οποίου έχει εξασφαλίσιε τα δικαιώματα, ο ΟΤΕ προσπαθεί να πάρει και αυτά του αγώνα του Παναθηναϊκού στον Ισραήλ με την Μακάμπι. Άλλωστε το ΠΑΟΚ-Καρπάτι και τον Ολυμπιακό Βόλου με την Παρί, εφόον τελικά αγωνιστούν οι Βολιώτες, οδεύουν στην ΕΡΤ.

Απεργία στην Θεσσαλονίκη

24ωρη απεργία για σήμερα σε τρεις εφημερίδες προκύρηξε η ΕΣΗΕΜΘ. Πρόκεται για τις «Μακεδονία», «Θεσσαλονίκη», και «Σπορ του Βορρά». Οι τρεις εφημερίδες αρνούνται να καταβάλουν στους εργαζόμενους τις αμοιβές τους κάτι που αναφέρει και η εν λόγω ανακοίνωση.

Αλλαγές στο Νovasports news

Σκέψεις για αλλαγές στην εκπομπή Νovasports news σκέφτονται στο συνδρομητικό κανάλι. Οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι θα πρέπει να γίνει περισσότερο ειδησεογραφικό σε σχέση με την περασμένη σεζόν.

Δύο φιλικά και ΑΕΚ

Όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα υπάρξει μετάδοση του σημερινού φιλικού της Εθνικής με την Βοσνία, αλλά το Conn-X TV Sport έχει προγραμματίσει να δείξει δύο φιλικά παιχνίδια το Γερμανία-Βραζιλία (Conn-X TV Sport 1), καθώς και το Γαλλία-Χιλή (Conn-X TV Sport 2), ενώ για τους φίλους της Ένωσης υπάρχει και το φιλικό με την ΑΕΛ Λεμεσού (Conn-X TV Sport 3).

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags