Facebook Pixel Sportdog.gr | Βιεϊρίνια: «Από τις χειρότερες μέρες μας - Νίκη με ΑΕΚ και βλέπουμε...»
| 2018-03-04 20:50:00

Βιεϊρίνια: «Από τις χειρότερες μέρες μας - Νίκη με ΑΕΚ και βλέπουμε...»

Sportdog Team
Βιεϊρίνια: «Από τις χειρότερες μέρες μας - Νίκη με ΑΕΚ και βλέπουμε...»

Τι είπε για την ήττα στην Τρίπολη και το πρωτάθλημα.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη από τον Αστέρα με 3-2, τόνισε ότι ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας φέτος, ενώ υπογράμμισε ότι όλοι πρέπει να σηκώσουν κεφάλι για τα έξι παιχνίδια που απομένουν ως το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

Για το τι δεν πήγε καλά:
«Εμείς δεν πήγαμε καλά… Δεν κερδίσαμε λόγω των λαθών που κάναμε. Τώρα πέρασε, σηκώνουμε το κεφάλι και πάμε στα επόμενα παιχνίδια. Ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις του ΠΑΟK αυτήν τη σεζόν, αλλά πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να παλέψουμε για τα επόμενα έξι παιχνίδια. Ήταν από τις χειρότερες ημέρες στον ΠΑΟΚ, μπορεί και από τις καλύτερες του Αστέρα. Συγχαρητήρια στον Αστέρα και μακάρι να παίζουν με αυτό το πάθος σε όλα τα παιχνίδια».

Για το ότι προηγήθηκε δύο φορές ο Αστέρας και αν αυτό έπαιξε ρόλο στο αποτέλεσμα:
«Είχαμε απάντηση για τα γκολ που δεχτήκαμε, αλλά στην τελευταία φάση του αγώνα δε μπορέσαμε να κρατήσουμε τουλάχιστο το βαθμό που θέλαμε. Ήταν από τις χειρότερες μέρες μας. Το σημαντικό είναι να σηκώσουμε κεφάλι. Είναι περασμένο το παιχνίδι και πρέπει να κοιτάμε μπροστά».

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ που ακολουθεί:
«Αν θέλουμε να φτάσουμε στο τέλος και αν θέλουμε να παλέψουμε για τον τίτλο, πρέπει να καθαρίσουμε το κεφάλι μας, να σκεφτούμε την ΑΕΚ. Ξέρουμε ότι τώρα δεν είναι στο χέρι μας, το αποτέλεσμα για το τέλος της σεζόν, αλλά μέχρι το τέλος θα τα δώσουμε όλα για να κάνουμε αυτό που πρέπει για το πρωτάθλημα».

Για το αν τώρα είναι τα πιο κομβικό σημείο για τον ΠΑΟΚ, μετά από αυτήν την ήττα:
«Όπως είπα και πριν, θέλαμε να συνεχίσουμε το σερί. Δε μπορέσαμε σήμερα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Παλέψαμε μέχρι το τέλος. Λόγω των λαθών μας δε μπορέσαμε να κερδίσουμε σήμερα το παιχνίδι. Έχουμε ακόμα έξι παιχνίδια, μαθηματικά μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags