Facebook Pixel Sportdog.gr | Αιχμές Γκαρσία για Τζούρτζεβιτς - «Πότε είναι υπέρ μας μια αμφισβητούμενη φάση;»
| 2018-03-04 23:13:00

Αιχμές Γκαρσία για Τζούρτζεβιτς - «Πότε είναι υπέρ μας μια αμφισβητούμενη φάση;»

Sportdog Team
Αιχμές Γκαρσία για Τζούρτζεβιτς - «Πότε είναι υπέρ μας μια αμφισβητούμενη φάση;»

Τι δήλωσε μετά το ματς στο Φάληρο ο Όσκαρ Γκαρσία;

Για το πέναλτι του Ινσούα απάντησε στην συνέντευξη Τύπου ο Όσκαρ Γκαρσία, λέγοντας πως καμία αμφισβητούμενη φάση δεν υπέρ του Ολυμπιακού την φετινή σεζόν.

Ο κόουτς του Ολυμπιακού μίλησε επίσης για την άσχημη φυσική κατάσταση της ομάδας, αφήνοντας αιχμές για τα προηγούμενα τεχνικά τιμ, ενώ έριξε την "μπηχτή" του και στον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τονίζοντας ότι αν ο Σέρβος ήταν πιο εύστοχος στην τελική προσπάθεια τότε οι Ερυθρόλευκοι θα είχαν πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό με το 1-1 από ένα πέναλτι εκτός περιοχής: Ναι έχουμε την ατυχία όταν είναι μία αμφισβητούμενη φάση ποτέ μία απόφαση να μην είναι υπέρ μας. Λέμε πως είναι μία ατυχία...

Την εικόνα του Ολυμπιακού προς το τέλος: Λοιπόν δεν έχουμε φυσική κατάσταση τέτοια ώστε να παίζουμε μέχρι τέλους με υψηλό ρυθμό. Είχαμε 2 πολύ καλές φάσεις για γκολ. Έτσι σε τέτοια ματς μπορεί ο αντίπαλος μπορεί να σε βλάψει από μισή φάση. Δεν θέλαμε να αλλάξουμε αλλαγές αμυντικών για να μην στείλουμε λανθασμένα μηνύματα και κάναμε αλλαγές επιθετικών που τελικώς μας στοίχισαν.

Τον τίτλο και τον Τζούρτζεβιτς και τις χαμένες φάσεις του: Έξω από την κούρσα για τον τίτλο δεν είμαστε. Έχουμε περιθώρια και ελπίδες και θα τα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους. Διανύουμε την πιο δύσκολη περίοδο αλλά θα το παλέψουμε. Ναι εάν ο Τζούρτζεβιτς είχε βάλει γκολ σε μία από τις 2 φάσεις θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει.

Την φυσική κατάσταση: Αυτό που έχω να πω είναι πως από την πρώτη στιγμή διαπίστωσα πολύ σοβαρό πρόβλημα στην φυσική κατάσταση. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε αλλά δεν είμαι αρμόδιος να πω ποιος ευθύνεται.

Τις αλλαγές και που είχε παράπονα: Όχι απλά ήθελα να δείξω πως δεν θα παίζαμε αμυντικά αλλά ότι θέλαμε να κυνηγήσουμε ένα 2ο ή 3ο γκολ.

Το ότι δεν κερδίζει ντέρμπι με προπονητή τον Γκαρθία ο Ολυμπιακός: Σίγουρα θα πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας. Να δούμε και την ομάδα και τους παίκτες μας και να δούμε εάν είναι πιο καλοί από εκείνους των προηγούμενων ετών ή από τις άλλες ομάδες. Σίγουρα είναι ντέρμπι που μπορεί να κριθούν σε λεπτομέρειες ή από φάσεις και σχετικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags