Facebook Pixel Sportdog.gr | Κωνσταντίνου: «Συγκλονιστική εμφάνιση» - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Ουζουνίδη!
| 2018-03-04 23:43:00

Κωνσταντίνου: «Συγκλονιστική εμφάνιση» - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Ουζουνίδη!

Sportdog Team
Κωνσταντίνου: «Συγκλονιστική εμφάνιση» - Τι αποκάλυψε για το μέλλον του Ουζουνίδη!

Επιθυμία του ή ξέρει κάτι παραπάνω;

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου έκανε λόγο για συγκλονιστική εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη, τονίζοντας πως έτσι δημιουργούνται οι μεγάλες ομάδες, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Aναλυτικά όσα είπε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού στον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6 μετά το 1-1 στο Καραϊσκάκη: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ήταν μια συγκλονιστική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό. Έγινε ακόμα πιο συγκλονιστική όταν ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα παίκτες και βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι μεγάλες ομάδες έτσι δημιουργούνται, έτσι ξεκινούν. Αυτά τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν να φέρουν τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει και σαν όνομα και σαν αξία». 

Για το θετικό σερί του Παναθηναϊκού: «Έχουμε ξαναπεί και θα το πούμε και πιο επίσημα. Ο Παναθηναϊκός έχει να επιλέξει έναν δρόμο: Την ανανέωση από τις ακαδημίες του. Με τα παιδιά που έδειξαν σήμερα ότι αξίζουν να παίζουν και αυτά που έρχονται. Και βέβαια, τον προπονητή, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος νομίζω πως θα συμμετάσχει σε αυτό το πλάνο που θέλουμε για την επόμενη σεζόν». 

Για την πιθανότητα επέκτασης της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ουζουνίδη: «Δεν έχουμε να πούμε ακόμα κάτι παραπάνω. Ο Μαρίνος το ξέρει, όταν θα έρθει η κατάλληλη στιγμή θα τα πούμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags