Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Sportdog: Γι’ αυτό τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε και τι τους είπε ο Καλτσάς!
| 2018-03-05 12:50:00

Αποκάλυψη Sportdog: Γι’ αυτό τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε και τι τους είπε ο Καλτσάς!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη Sportdog: Γι’ αυτό τρελάθηκαν στον ΠΑΟΚ - Τι τους έκανε και τι τους είπε ο Καλτσάς!

H ατάκα του πρώην πράσινου άσου άναψε τα αίματα. 
 

Χαμός έγινε χθες στην Τρίπολη μετά τη μεγάλη νίκη του Αστέρα επί του ΠΑΟΚ. Τα επεισόδια έλαβαν χώρα στη φυσούνα και τον αγωνιστικό χώρο και όλα φαίνεται πώς ξεκίνησαν από μία άσχημη αντίδραση του Νίκου Καλτσά.

Όπως λένε άνθρωποι που ήταν κοντά στην αναμπουμπούλα εκείνη την ώρα, ο Έλληνας άσος έδειξε τα γεννητικά του όργανα προς… άγνωστη κατεύθυνση και φώναξε τη φράση «σας πόνεσε Μπαόκια»! 

Η συγκεκριμένη κίνηση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού έγινε αντιληπτή από τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά κι έγινε -ως γνωστόν- το... έλα να δεις, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη να καταλαβαίνει πρώτος τι είχε συμβεί. Τα όσα επακολούθησαν τα «απολαύσαμε» όλοι από τις κάμερες του συνδρομητικού καναλιού.

Όσον αφορά τον «τσαμπουκά» που είχε ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Κυριακόπουλο, υπάρχει ένα παρασκήνιο που μπορεί να σχετίζεται σε κάποιο βαθμό με το γεγονός. Ο νεαρός άσος του Αστέρα Τρίπολης έχει μάνατζερ τον Αντώνη Αποστολόπουλο, ο οποίος αποτελεί «κόκκινο πανί» για τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι ο γνωστός ατζέντης είναι και εκπρόσωπος του Δημήτρη Κουρμπέλη, του οποίου η μεταγραφή στην Τούμπα έγινε ολόκληρο σήριαλ τον περασμένο Γενάρη, με τους «ασπρόμαυρους» να θεωρούν ότι το deal «ναυάγησε» μετά από λανθασμένους χειρισμούς του συγκεκριμένου μάνατζερ...  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags