Facebook Pixel Sportdog.gr | Το ξέρατε; Αυτό είναι το μυστικό του Μέσι για τα φάουλ - Η συμβουλή ενός θρύλου! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-03-05 13:30:00

Το ξέρατε; Αυτό είναι το μυστικό του Μέσι για τα φάουλ - Η συμβουλή ενός θρύλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το ξέρατε; Αυτό είναι το μυστικό του Μέσι για τα φάουλ - Η συμβουλή ενός θρύλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε μαθήματα από έναν άλλο μεγάλο του αθλήματος...

Στην αποκάλυψη ότι ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν αυτός που έδωσε την πρώτη συμβουλή στον Λιονέλ Μέσι για το πώς πρέπει να εκτελεί τα φάουλ, προχώρησε ένας πρώην γυμναστής της εθνικής Αργεντινής.

«Τον Φεβρουάριο του 2009 με τον Ντιέγο Μαραντόνα να έχει αναλάβει λίγο νωρίτερα την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, πήγαμε στη Μασσαλία για να δώσουμε ένα φιλικό με τοπική ομάδα. Την προηγούμενη του αγώνα, κάναμε προπόνηση στο γήπεδο, με τον Ντιέγο να δουλεύει με τους έντεκα βασικούς στην τακτική. Όταν ολοκληρώθηκε η προπόνηση, ο Μαστσεράνο, ο Τέβες και ο Μέσι του ζήτησαν να παραμείνουν για να κάνουν μερικά σουτ. 

Κάποια στιγμή, ο Λιονέλ έστησε τη μπάλα σε μια απόσταση από την εστία για να εκτελέσει κάτι σαν φάουλ. Το έκανε άτσαλα και το σουτ του κατέληξε άουτ. Έκανε έναν μορφασμό απογοήτευσης και γύρισε να φύγει προς τα αποδυτήρια. Τον πλησίασα και του είπα ότι είναι ανεπίτρεπτο ένας παίκτης όπως αυτός να εγκαταλείπει για να πάει να κάνει ντους. 

΄Μικρέ, μικρέ, έρχεται ο μπαμπάς. Θα το κάνουμε ξανά' φώναξε τότε ο Μαραντόνα. Είχε ακούσει τα πάντα, ως συνήθως. Ήταν όπως ο δάσκαλος με τον μαθητή. Του είπε να στήσει πάλι τη μπάλα και να τον ακούσει. 'Μην την χτυπάς τόσο γρήγορα. Δεν προλαβαίνει να καταλάβει τι θέλεις να κάνεις μαζί της' του είπε και έβαλε ο ίδιος τη μπάλα, εκτέλεσε και την έστειλε στα δίχτυα υπό το βλέμμα θαυμασμού του Μέσι. Του άνοιγε έναν κόσμο» αναφέρει σχετικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags