05/03/18 - 22:50

Ανακοίνωση-φωτιά από ΠΑΟΚ με… αηδία για την τιμωρία, Κούδα και την Ελλάδα που χωρίστηκε στα δύο!

Δείτε τι αναφέρουν για την έφεση.

Sportdog Team
Ανακοίνωση-φωτιά από ΠΑΟΚ με… αηδία για την τιμωρία, Κούδα και την Ελλάδα που χωρίστηκε στα δύο!
6.267views 0shares

Και οι κρίνοντες... κρίνονται, τονίζουν στην ανακοίνωση που εξέδωσαν ΑΣ και ΤΑΠ ΠΑΟΚ μετά την πρωτόδικη απόφαση τιμωρίας του Δικεφάλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε αυτή, συντάσσονται στο πλευρό της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, σημειώνοντας πως με δυσφορία, έκπληξη και αηδία υποδέχτηκαν την σχετική απόφαση, ευελπιστώντας πως στο τέλος θα πρυτανεύσει η λογική.

Αναλυτικά:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ, με μεγάλο αίσθημα δυσφορίας, αηδίας και εκπλήξεως, υποδέχτηκε την απόφαση του πρωτοβάθμιου δικαιοδοτικού οργάνου, σχετικά με τα γεγονότα που δεν έγιναν ποτέ στο Γήπεδο της Τούμπας, στον αγώνα ΠΑΟΚΟλυμπιακός.

Πιστεύαμε ότι κάτι έχει αλλάξει στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού και ειδικότερα στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά δυστυχώς πλανηθήκαμε!

Τελικά, η ανισονομία «ζει και βασιλεύει»!!!

Το «θέατρο σκιών» που παίχτηκε το βράδυ της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου στο Γήπεδο της Τούμπας δικαιώθηκε! Οι 30.000 που πλήρωσαν εισιτήριο και πήγαν να δούνε ένα πρωτοκλασάτο ποδοσφαιρικό αγώνα αισθάνονται την κοροϊδία στο πετσί τους.

Θέλουμε να ελπίζουμε ότι η σημερινή απροκάλυπτα άδικη απόφαση θα θεραπευθεί στο δεύτερο βαθμό. Σε διαφορετική περίπτωση, το ελληνικό ποδόσφαιρο και γενικά η αθλητική κοινωνία και όχι μόνο θα έχει γυρίσει στο 1969 με την περίφημη υπόθεση αρπαγής του Γιώργου Κούδα, που η Ελλάδα κινδύνεψε να χωριστεί στα δύο. Επειδή κανένας δεν το θέλει κάτι τέτοιο, θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα πρυτανεύσει το δίκιο, το οποίο σήμερα βγήκε «θιγμένο».

Και οι κρίνοντες… κρίνονται!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ