Facebook Pixel Sportdog.gr | Διπλή βόμβα Τίγρη - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ και γκρεμίζει το ΟΑΚΑ - Τρέμουν οι αντίπαλοι...
| 2018-03-06 10:20:00

Διπλή βόμβα Τίγρη - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ και γκρεμίζει το ΟΑΚΑ - Τρέμουν οι αντίπαλοι...

του Νίκου Στεργίου
Διπλή βόμβα Τίγρη - Έτσι απογειώνει την ΑΕΚ και γκρεμίζει το ΟΑΚΑ - Τρέμουν οι αντίπαλοι...

Κινήσεις που θα τρελάνουν τον κόσμο της Ένωσης.

Κυκλοφορεί τελευταία ένα σενάριο στον Τύπο ότι η Λας Πάλμας μπορεί να μπλοκάρει την κανονική μεταγραφή του Μάρκο Λιβάγια στην ΑΕΚ το καλοκαίρι, βλέποντας προφανώς ότι ο Κροάτης φορ κάνει παπάδες φέτος στην Ελλάδα.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, ένα τέτοιο ενδεχόμενο δεν έχει καμία πιθανότητα να συμβεί, καθώς η ισπανική ομάδα δεσμεύεται με συγκεκριμένες υπογεγραμμένες ρήτρες που δεν μπορούν να παρακαμφθούν.

Αν και εφόσον, δηλαδή, η ΑΕΚ πληρώσει το προβλεπόμενο ποσό για την αγορά του Μάρκο Λιβάγια, τότε αυτομάτως ο παίκτης θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Όπως, άλλωστε, σας έχουμε ξαναγράψει στην Ένωση έχουν αποφασίσει ότι θα κάνουν τη συγκεκριμένη κίνηση τον Μάιο, έχοντας, φυσικά, ως σύμμαχο και τον ίδιο τον παίκτη που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στους Kιτρινόμαυρους και έχει ήδη συμφωνήσει με τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Εξάλλου, στην ΑΕΚ είναι πολύ πιθανό να πραγματοποιήσουν διπλή κρούση στη Λας Πάλμας, προκειμένου να αποκτήσουν και τα δικαιώματα του Σέρχιο Αραούχο. Βέβαια, στην περίπτωση του Αργεντινού επιθετικού θα πρέπει να ξεπεραστούν κι άλλα εμπόδια, που αφορούν και προσωπικά ζητήματα, καθώς δεν είναι μόνο το θέμα οικονομικό. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι τον Γενάρη έπαιξε πολύ έντονα το σενάριο επιστροφής του παίκτη στη Λας Πάλμας λόγω ενός οικογενειακού θέματος, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Όπως και να έχει, πάντως, είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να αποκτήσει πακέτο τους δύο παίκτες, ειδικά αν έχει κατακτήσει και το πρωτάθλημα, ενώ η συγκεκριμένη διπλή μεταγραφή μπορεί να γίνει ακόμα πιο εύκολα, αν και εφόσον η Λας Πάλμας υποβιβαστεί. Σε αυτό ενδεχόμενο, μάλιστα, η Ένωση μπορεί να πετύχει το μεγάλο deal και με πολύ ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags