Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Τζανδάρη για Παναθηναϊκό, Ουζουνίδη και ντέρμπι - Τι αποκάλυψε για ΠΑΟΚ!
| 2018-03-06 11:14:00

Μεγάλες ατάκες Τζανδάρη για Παναθηναϊκό, Ουζουνίδη και ντέρμπι - Τι αποκάλυψε για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Τζανδάρη για Παναθηναϊκό, Ουζουνίδη και ντέρμπι - Τι αποκάλυψε για ΠΑΟΚ!

Τι σχολίασε σε δηλώσεις του ο άσος των Πράσινων!

Διαβάστε όσα είπε στον ΣΠΟΡFM 94,6 για:

τη δυναμική του επιστροφή: «Έκανα κάποιες λάθος επιλογές, που δεν μου βγήκαν. Ήμουν και λίγο άτυχος όταν πήγα στον Πανιώνιο μετά από τον Ολυμπιακό και είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Ήταν δύσκολο να επανέλθω, αλλά με βοήθησε η πίστη μου στο Θεό και η αγάπη μου σε αυτό που κάνω. Εσείς θα κρίνετε αν επανήλθα δυναμικά ή όχι. Μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις, με τον προπονητή να είναι από πάνω μας συνέχεια και να μας δείχνει τα λάθη μας ήρθε η βελτίωση».

το αν έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές στην καριέρα του: «Για όσες επιλογές έχω κάνει δεν μετανιώνω, ακόμη κι αν δεν βγήκαν. Ένιωσα τότε ότι ο ΠΑΟΚ δεν με πίστευε πολύ, με αυτά που μου έδειχνε στην ανανέωση συμβολαίου. Βρέθηκε ο Ολυμπιακός, είχα τη χαρά και την τιμή να παίξω σε τρεις μεγάλες ομάδες. Δεν μου βγήκε η επιλογή αυτή, αλλά πιστεύω πολύ στον εαυτό μου. Πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός, να πάρεις την ευκαιρία και να κάνεις… παιχνιδάρα και άλλα πολλά».

την πρόταση του Παναθηναϊκού: «Μόλις με ζήτησε ο κ. Ουζουνίδης δεν είχα δεύτερη σκέψη. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, δεν το σκέφτηκα καθόλου και από τη στιγμή που ήταν Έλληνας προπονητής, γιατί μας καταλαβαίνει και ακούει τα προβλήματά μας, αποδέχτηκα κατευθείαν την πρόταση».

την εμπιστοσύνη του Ουζουνίδη: «Ο κόουτς έχει παίξει ποδόσφαιρο, έχει αγωνιστεί και στον Παναθηναϊκό. Πιστεύει πολύ στους Έλληνες παίκτες. Απλά στην Ελλάδα ο 24άρης θεωρείται ακόμη μικρός, ενώ στο εξωτερικό τούς βάζουν από τα 17-18 και τους δίνουν ευθύνες. Οι Έλληνες έχουν ταλέντο, φιλότιμο και τα δίνουν όλα στους αγώνες».

τα οικονομικά προβλήματα: «Η στιγμή που είχα έρθει ήταν ακόμη ο μεγαλομέτοχος. Μετά έβγαλε την ανακοίνωση ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον. Είναι δύσκολα τα πράγματα, να φανταστείτε ότι τώρα μας πλήρωσαν την πρώτη δόση. Όμως εμείς κάνουμε τον αγώνα μας, δίνουμε τα πάντα για αυτή την ομάδα και πιστεύω και εύχομαι πως τα χρήματα αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Εγώ είμαι θετικός άνθρωπος. Όλα τα προβλήματα μάς έχουν συσπειρώσει. Δεν ξέραμε ποιοι θα μείνουν, αλλά τώρα όσοι έμειναν θέλουν να είναι εδώ. Ο κόουτς κάνει πολύ μεγάλες προσπάθειες για να μας ενώσει, κάτι που είναι πολύ σημαντικό, όχι μόνο για μας αλλά για όλες τις ομάδες».

την ισοπαλία με τον Ολυμπιακό: «Μόλις τελείωσε το πρώτο ημίχρονο είπαμε στα αποδυτήρια πως με λίγη πίστη μπορούμε να κερδίσουμε. Δεχτήκαμε κόκκινη κάρτα, ταπεινή μου άποψη είναι πως δεν ήταν αποβολή, γιατί κρίνεις ένα παιχνίδι. Τον τραβά λίγο στην αρχή, αλλά τον αφήνει μετά. Αυτή είναι η δική μου άποψη. Μετρά καθαρά ο προσωπικός εγωισμός. Είχαμε την εντολή του κόουτς να είμαστε κλειστά και να πιέζουμε ψηλά και μετά την αποβολή είχαμε ίδιες φάσεις και κατοχή».

το στόχο της ομάδας: «Οι στόχοι μας έχουν χαθεί, έχει απομείνει η πέμπτη θέση. Γι’ αυτό τα δίνουμε όλα στο γήπεδο, για να σώσουμε τη χρονιά. Το ματς με τον Ολυμπιακό έχει περάσει, έχουμε πολλά δύσκολα ματς από εδώ και πέρα, αρχίζοντας από τον Αστέρα το Σάββατο. Ευτυχώς έχουμε μια χαρούμενη εβδομάδα για να δουλέψουμε καλά. Θα τα δώσουμε όλα για την πέμπτη θέση».

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags