Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν - «Σπρώχνει» 12 εκατ. και εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Οι πρώτες μεταγραφάρες!
| 2018-03-06 11:45:00

Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν - «Σπρώχνει» 12 εκατ. και εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Οι πρώτες μεταγραφάρες!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι «απαντάει» ο Ιβάν - «Σπρώχνει» 12 εκατ. και εκτοξεύει τον ΠΑΟΚ - Οι πρώτες μεταγραφάρες!

Δε μασάει ο Σαββίδης και κάνει μια ομάδα πανίσχυρη.

Μπορεί η σεζόν να έχει ακόμα δρόμο, όμως στον ΠΑΟΚ έχουν κάνει ήδη τις πρώτες συζητήσεις για τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς και ανεξάρτητα με τις τελευταίες εξελίξεις μετά την τιμωρία για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.  

Όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, με την προϋπόθεση πάντα ότι ο Δικέφαλος θα καταφέρει να αναδειχθεί πρωταθλητής, μιας και στην Τούμπα το πιστεύουν ακόμα, το μπάτζετ αναμένεται να ανεβεί ώστε να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες για να μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει με αξιώσεις την είσοδο στο Champions League. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει, κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσει στο Europa League, συνεπώς μπορεί να υπολογίζει σε ευρωπαϊκά έσοδα.

Για την ακρίβεια, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να προβεί συνολικά σε μεταγραφές, που θα ανέλθουν ίσως και σε παραπάνω από 12 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένων τόσο των αγορών όσο και την συμβολαίων των παικτών!

Όσο για τους ποδοσφαιριστές που φημολογείται ότι θα αποκτηθούν, ο Δικέφαλος φέρεται να στοχεύει στη μεταγραφή ενός στόπερ, ενός «ενδεκαδάτου» μέσου για να παίξει στο πλευρό του Ζοζέ Μαουρίσιο και ενός επιθετικού με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι γίνεται κουβέντα και υπάρχουν φήμες περί πώλησης του Σέρβου το καλοκαίρι, εάν ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αποχωρήσει, τα δεδομένα θα αλλάξουν. Κατ’ αρχήν, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να βρει τον αντικαταστάτη του, άρα θα αναζητήσει δύο επιθετικούς. Ταυτόχρονα, το ποσό από ενδεχόμενη πώληση του «Πρίγιο» θα είναι σημαντικό και πιθανότατα θα δώσει στον Δικέφαλο την πολυτέλεια να ανεβάσει κι άλλο το μπάτζετ του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags