Facebook Pixel Sportdog.gr | Έκπληξη Μαρινάκη με προπονητή από Ελλάδα; - Τρελά λεφτά σε Γκαρσία για να σπάσει το συμβόλαιο!
| 2018-03-06 12:45:00

Έκπληξη Μαρινάκη με προπονητή από Ελλάδα; - Τρελά λεφτά σε Γκαρσία για να σπάσει το συμβόλαιο!

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκπληξη Μαρινάκη με προπονητή από Ελλάδα; - Τρελά λεφτά σε Γκαρσία για να σπάσει το συμβόλαιο!

Φούντωσαν τα σενάρια για τον διάδοχο του Ισπανού. Τι ισχύει;

Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Όσκαρ Γκαρσία στον Ολυμπιακό, καθώς στον Ισπανό χρεώνεται η πολύ κακή αγωνιστική εικόνα των «ερυθρολεύκων» στα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια. 

Όπως το sportdog.gr σας αποκάλυψε με χθεσινό ρεπορτάζ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκεκριμένα παράπονα από τον Ισπανό προπονητή σχετικά με τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά και ως προς το κοουτσάρισμά του, με αποτέλεσμα ήδη να υπάρχει η φημολογία πως στο Λιμάνι κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη μέρα χωρίς να υπολογίζουν στον  44χρονο τεχνικό. 

Μοιραία στον Τύπο κυκλοφόρησαν ήδη τα πρώτα ονόματα υποψήφιων διαδόχων του Όσκαρ Γκαρσία, όπως είναι αυτό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και του Πέδρο Μαρτίνς. Προφανώς και οι δύο συγκεκριμένοι προπονητές θα μπορούσαν να απασχολήσουν σοβαρά τους Πειραιώτες, μιας και έχουν συνδεθεί και στο παρελθόν με την ομάδα του Πειραιά, ωστόσο είναι μάλλον νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τα «θέλω» των πρωταθλητών. 

Εξάλλου, όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr, δεν αποκλείεται αυτή φορά στο Λιμάνι να κάνουν την έκπληξη και να στραφούν σε… ελληνική λύση, χωρίς, όμως, αυτή να αφορά τον Τάκη Λεμονή, η περίπτωση του οποίου «κάηκε» οριστικά μετά την απόλυσή του τον περασμένο Γενάρη. 

Στο μεταξύ, δεν ισχύει ότι ο Όσκαρ Γκαρσία έχει υπογράψει συμβόλαιο για 6 μήνες με οψιόν ανανέωσης για την επόμενη σεζόν. Η συμφωνία του Ισπανού με τον Ολυμπιακό είναι για «κλειστό» συμβόλαιο 1,5 έτους, κάτι που ζήτησε από την πρώτη στιγμή ο κόουτς για να αναλάβει μια ομάδα στα μέσα της σεζόν και κάτω από δύσκολες συνθήκες. Δε θα μπορούσε, δηλαδή, να μην πάρει εγγυήσεις για πίστωση χρόνου ο Όσκαρ Γκαρσία πριν αναλάβει αυτή την «ειδική αποστολή». 

Συνεπώς, αυτό είναι ένα σημαντικό «αγκάθι» για τον Ολυμπιακό αν αποφασίσει να σπάσει το συμβόλαιο του Ισπανού, το οποίο προβλέπει γενναίες αποδοχές. Είναι επόμενο, δηλαδή, σε περίπτωση διαζυγίου ο Όσκαρ Γκαρσία να απαιτήσει μια γερή αποζημίωση... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags