Facebook Pixel Sportdog.gr | «Φωτιά» στους πάγκους των μεγάλων - Ποιοι είναι «τελειωμένοι», τι παίζεται με Παντελίδη-Γρηγορίου!
| 2018-03-06 21:10:00

«Φωτιά» στους πάγκους των μεγάλων - Ποιοι είναι «τελειωμένοι», τι παίζεται με Παντελίδη-Γρηγορίου!

Sportdog Team
«Φωτιά» στους πάγκους των μεγάλων - Ποιοι είναι «τελειωμένοι», τι παίζεται με Παντελίδη-Γρηγορίου!

Πώς μπορεί να έρθουν τα πάνω-κάτω στη Super League.

 

Το πρωτάθλημα έχει μπει πλέον στην τελική του ευθεία, κάτι που σημαίνει ότι οι ομάδες αρχίζουν σιγά σιγά να προετοιμάζονται για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Φυσικά, δεν έχουν όλοι οι σύλλογοι αυτή την πολυτέλεια, αφού ακόμα κυνηγούν στόχους για φέτος, ωστόσο το καλοκαιρινό τοπίο αρχίζει να διαμορφώνεται, με βάση τις τωρινές εξελίξεις.

Όσον αφορά στους «μεγάλους», δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές στις τεχνικές τους ηγεσίες, αναλόγως βέβαια και με το πώς θα ολοκληρωθεί η σεζόν.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν δεδομένα... κολλήματα όσον αφορά στον Όσκαρ Γκαρσία. Ο Καταλανός δεν έχει ικανοποιήσει με την παρουσία του και φέρεται να βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα συζητηθεί στο εσωτερικό του συλλόγου η πορεία που θα χαράξουν οι Πειραιώτες για την ερχόμενη σεζόν σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της τεχνικής ηγεσίας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις. 

Ούτως ή άλλως, το ενδεχόμενο να κατακτήσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο και λίγο θα επηρεάσει την απόφαση των διοικούντων το αν θα τερματίσουν δεύτεροι ή τρίτοι.

Αναφορικά με τους υπολοίπους, το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου θα κριθεί εν πολλοίς από το αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα, ωστόσο η δουλειά που έχει δείξει στην Τούμπα, πιθανότατα θα τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα χρονιά.

Όσο για τον Παναθηναϊκό; Εξαιρετικά αβέβαιο είναι το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη εξαιτίας της εύθραυστης κατάστασης του συλλόγου, ενώ ο Ντάμιρ Κάναντι δεν τα έχει βρει ακόμα για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ατρόμητο. 

Σε πιο ευνοϊκή θέση από όλους τους παραπάνω μοιάζει να βρίσκεται ο Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Η σημερινή είδηση περί ταξιδιού του στην Ισπανία δεν σημαίνει απολύτως τίποτα και ο Ισπανός δείχνει ακλόνητος από την τεχνική ηγεσία, ανεξάρτητα αν έρθει ή όχι ο τίτλος.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, λοιπόν, αποκτά ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι εκτός του Κάναντι, άλλοι δύο τεχνικοί που έχουν εντυπωσιάσει στη φετινή Superleague δεν έχουν ανανεώσει ακόμα τα συμβόλαιά τους.

Ο λόγος για τον Σάββα Παντελίδη του Αστέρα Τρίπολης και τον Μιχάλη Γρηγορίου του Πανιωνίου. Οι δύο τεχνικοί έχουν δώσει εξαιρετικά δείγματα γραφής και αναμένεται να γίνουν περιζήτητοι το ερχόμενο καλοκαίρι εάν δεν συνεχίσουν στις ομάδες τους.

Συνεπώς, με τις αλλαγές στους πάγκους των «μεγάλων» να φαντάζουν ιδιαίτερα πιθανές, κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει τους τρεις προαναφερθέντες προπονητές από την κουβέντα εν όψει καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags