06/03/18 - 22:40

Χαμός στα γραφεία της Μπενφίκα - Έφοδος και συλλήψεις!

Τι συνέβη;

Sportdog Team
Χαμός στα γραφεία της Μπενφίκα - Έφοδος και συλλήψεις!
3.271views 0shares

Πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα, πλέον στην Μπενφίκα μετά από την υπόθεση των emails, που έχει "σκάσει" στην επικαιρότητα.

Η τελευταία εξέλιξη έλαβε χώρα την Τρίτη στα γραφεία των "αετών", όπου η πορτογαλική αστυνομία συνέλαβε τον νομικό εκπρόσωπο της ομάδας, Πάουλο Γκονσάλβες, ως ύποπτο για δωροδοκία δικαστικών αξιωματούχων, καθώς και έναν τεχνικό υπολογιστών με την υποψία της δωροληψίας.

Ο Γκονσάλβες φέρεται να έχει δωροδοκήσει τρεις αξιωματούχους, ώστε να αποκτήσει πληροφορίες σε τρεις αγωγές που σχετίζονται με την υπόθεση των e-mails που βαραίνει τον σύλλογο.

Έφοδοι έγιναν μεταξύ άλλων στα γραφεία της Μπενφίκα και σε σπίτια υπόπτων, ένας εξ αυτών ο Ζούλιο Λουρέιρο, δικαστικός αξιωματούχος, ο οποίος είχε ανταλλάξει emails με τον Γκονσάλβες.

Υπενθυμίζεται ότι η αθλητική υπόσταση στην υπόθεση των emails προέκυψε επισήμως το 2017, όταν ο διευθυντής επικοινωνίας της Πόρτο, Φρανσίσκο Μαρκές, κατηγόρησε την Μπενφίκα για επιρροή διαιτητών, παρουσιάζοντας συνομιλίες μέσω email του προέδρου των Λουζιτανών, Λουίς Φιλίπε Βιέιρα, και του Γκονσάλβες.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ