Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια Παρί; Η Βασίλισσα είναι η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-03-06 23:40:00

Ποια Παρί; Η Βασίλισσα είναι η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Ποια Παρί; Η Βασίλισσα είναι η Ρεάλ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Νίκη (2-1) και πρόκριση για τους Μαδριλένους - Πέρασε και η Λίβερπουλ.

Ανήμερα των 116ων γενεθλίων της η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το καλύτερο δώρο στον κόσμο της, καθώς θριάμβευσε μέσα στο Παρίσι με 2-1 και απέκλεισε την Παρί Σεν Ζερμέν με δύο νίκες.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και η Λίβερπουλ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την Πόρτο, όμως πέρασε με το υπέρ της 5-0 από το πρώτο παιχνίδι.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2

Οι Παριζιάνοι οπαδοί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα για να βοηθήσουν την ομάδα τους να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από το πρώτο παιχνίδι, όμως αυτή απογοήτευσε.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 51’ με τον Ρονάλντο και ουσιαστικά «κλείδωσε» την πρόκριση, ειδικά από τη στιγμή που η Παρί έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βεράτι στο 61’. Οι Παριζιάνοι ισοφάρισαν στο 69’ με  τυχερό γκολ του Καβάνι, όμως οι Μαδριλένοι πήραν εν τέλει τη νίκη με 2-1 χάρη σε εξίσου τυχερό τέρμα του Κασεμίρο στο 80’. Μάλιστα, το σκορ υπέρ της Ρεάλ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο, αφού η ομάδα του Ζιντάν είχε δύο δοκάρια με Ασένσιο και Βάθκεθ.

 

ПСЖ - Реал Мадрид. Обзор матча. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.


Λίβερπουλ – Πόρτο 0-0

Οι δύο ομάδες έκαναν… αγγαρεία εξαιτίας του 5-0 του πρώτου αγώνα που δεν άφηνε περιθώρια πρόκρισης στους φιλοξενούμενους.

Οι Πορτογάλοι, πάντως, κόντραραν στα ίσια του Άγγλους και είχαν ορισμένες καλές στιγμές για να πάρουν τη νίκη.

Η Λίβερπουλ, όπως ήταν λογικό, δεν… φόρτσαρε ιδιαίτερα, ωστόσο είχε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με δοκάρι του Μανέ στο 31’.

 

Ливерпуль - Порту. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/8 финала. 2-й матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags