Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φεύγει ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς από το Λιμάνι!
| 2018-03-07 07:30:00

Ατάκα-φωτιά Μαρινάκη σε Γκαρσία - Διώχνει «μεγάλο όνομα»- Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Sportdog Team
Ατάκα-φωτιά Μαρινάκη σε Γκαρσία - Διώχνει «μεγάλο όνομα»- Επιβεβαίωση sportdog.gr!

Ποιος είδε τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού και δεν φοβήθηκε!

Σύσκεψη κορυφής υπήρξε τη Δευτέρα το βράδυ στον Ολυμπιακό, όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον προπονητή του συλλόγου.

Τι άκουσε, λίγο-πολύ, ο Όσκαρ Γκαρσία από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας; «Όλοι κρίνεστε και όλοι θα κρίνεστε ως το τέλος της χρονιάς», ήταν το μήνυμα που πέρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στον Ισπανό, καθώς η κατάσταση στον Ολυμπιακό είναι, πλέον, οριακή!

Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το ρεπορτάζ που υπάρχει σήμερα στον Τύπο για την αποχώρηση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς από το Λιμάνι, το οποίο όμως επιβεβαιώνει ο,τι είχε γράψει το sportdog.gr από τις 9 Φεβρουαρίου!

Στο θέμα με τίτλο Γι’ αυτό «τρελάθηκε» ο Μαρινάκης και τον διώχνει - Τι γίνεται στα αποδυτήρια και τα «παλτά» γράφαμε, μεταξύ άλλων, ότι... Από εκεί και πέρα, στο… στόχαστρο έχει μπει πλέον και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, όπως σας μετέφερε με σχετικό ρεπορτάζ την επομένη κιόλας του ντέρμπι με την ΑΕΚ το sportdog.gr. Στον Ολυμπιακό έχουν αρκετά και σοβαρά παράπονα από τον Σέρβο, από τον οποίο περίμεναν περισσότερα, αλλά μέχρι στιγμής δεν τα βλέπουν.

Στον Κοβάσεβιτς χρεώνεται το γεγονός πως ούτε αυτός κατάφερε να επιβάλει την παρουσία του στα αποδυτήρια και να δώσει λύσεις σε προβλήματα που εμφανίστηκαν εντός της ομάδας, αλλά ούτε και να «φτιάξει» το κλίμα ενόψει των ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Επίσης, στον παλαίμαχο επιθετικό επιρρίπτονται ευθύνες σχετικά με τις μεταγραφικές του εισηγήσεις, καθώς δικές του επιλογές ήταν οι Τζούρτζεβιτς και Βούκοβιτς, για τους οποίους ο Ολυμπιακός πλήρωσε πολλά χρήματα το καλοκαίρι, όμως δεν πήρε σχεδόν τίποτα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags