Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτοί «πρόδωσαν» τον Μαρινάκη, «πέταξε» 25 εκατ. ευρώ - Η ανατροπή πλάνου και ο... Λεμονής!
| 2018-03-07 09:35:00

Αυτοί «πρόδωσαν» τον Μαρινάκη, «πέταξε» 25 εκατ. ευρώ - Η ανατροπή πλάνου και ο... Λεμονής!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτοί «πρόδωσαν» τον Μαρινάκη, «πέταξε» 25 εκατ. ευρώ - Η ανατροπή πλάνου και ο... Λεμονής!

Γιατί βράζει ο μεγαλομέτοχος, καυτό παρασκήνιο με Sir Τάκη.

«Πυρ και μανία» είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης με όσα έχουν συμβεί τη φετινή χρονιά στον Ολυμπιακό και αυτό δεν μπορεί να το κρύψει. Άλλωστε, βλέπει και αντιλαμβάνεται ότι έχουν γίνει πάρα πολλά και μαζεμένα λάθη φέτος από τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και τους προπονητές και αυτό είναι κάτι που, πλέον, δεν μπορεί να το ανεχθεί. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, αυτό είναι κάτι που ξεκαθάρισε στον Ντάρκο Κοβάσεβιτς και τον Όσκαρ Γκαρθία, με τους οποίους είχε συνάντηση εφ όλης της ύλης στα γραφεία της ναυτιλιακής του εταιρείας στον Πειραιά.

Το αφεντικό των Ερυθρολεύκων έχει φτάσει στα όριά του στο θέμα της υπομονής με όσα έχουν συμβεί στην ομάδα και δεν μπορεί να το κρύψει. Άλλωστε, αντιλαμβάνεται ότι και ο ίδιος κατηγορείται για πολλά και ότι κανείς δεν στέκεται στο γεγονός πως και πολλά χρήματα επένδυσε στην ομάδα, αλλά και πολύ χρόνο για να έρθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός φέτος «έριξε» στην αγορά περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση παικτών και έκανε σοβαρές και ακριβές κινήσεις ακόμα και στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να «σώσει» τη χρονιά. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ δεν έπαψε να αναζητά το καλύτερο για να επιτευχθούν οι στόχοι, αλλά βλέπει και αισθάνεται πως προδόθηκε από τους άμεσους συνεργάτες του και τους προπονητές, που επιλέχθηκαν, όπως και ότι έγιναν λάθος επιλογές σε όλους τους τομείς.

Ακόμα και η απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή, ο οποίος παρέλαβε τον Ολυμπιακό 5ο στο βαθμολογικό πίνακα και τον άφησε 1ο δεν ήταν καθαρά δική του επιλογή, καθώς δέχτηκε θερμές εισηγήσεις από τους ανθρώπους που ζουν καθημερινά την ομάδα ώστε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Κάπως έτσι φτάσαμε στο ραντεβού στα γραφεία της Κάπιταλ, όπου σίγουρα ο Όσκαρ Γκαρθία με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν αισθάνθηκαν πάρα πολύ βολικά. Αυτό που προκύπτει από τη συνάντηση είναι ότι οι πάντες θα κριθούν αυστηρά έως το τέλος του πρωταθλήματος.

Η αρχική σκέψη του ιδιοκτήτη της Ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι να μην προχωρήσει τώρα σε αλλαγές, αν και σίγουρα πολύ θα ήθελε να τελείωνε άμεσα η χρονιά ώστε να μπορούσε να αλλάξει τα... πάντα.

Ωστόσο, η ομάδα έχει ακόμα 6 παιχνίδια να δώσει και ο στόχος της κατάκτησης μιας θέσης, που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου, δεν αφήνει πολλά περιθώρια για δραστικές κινήσεις και αποφάσεις.

Έτσι το μήνυμα που έχει σταλεί, πλέον, προς την ομάδα είναι ότι όλοι μπορούν ακόμα να «γυρίσουν το χαρτί», αρκεί να δείξουν κάτι πραγματικά διαφορετικό στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Διαφορετικά, οι εξελίξεις θα είναι σαρωτικές και δεν θα πρέπει κανείς, μα κανείς, στον Ρέντη και στην Πλατεία Αλεξάνδρας να αισθάνεται εξασφαλισμένη τη θέση του και για τη νέα περίοδο...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags