07/03/18 - 14:13

Ανακοίνωση-κράξιμο της ΕΠΟ για σημερινό ρεπορτάζ - Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει!

Πρέπει οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας να έχουν πολλά νεύρα...

Sportdog Team
Ανακοίνωση-κράξιμο της ΕΠΟ για σημερινό ρεπορτάζ - Διαβάστε τι ακριβώς συμβαίνει!
785views 0shares

Θέμκα ευρείας λήψης έγινε από το πρωί της Τετάρτης το ρεπορτάζ της «Live Sport», που θέλει τη διοίκηση Γραμμένου να έχει πρόβλημα από UEFA-FIFA, λόγω τη μη εφαρμογής του Κώδικα Δεοντολογίας στις παραπομπές παραγόντων που δυσφημούν το ποδόσφαιρο με τις δηλώσεις τους.

Ο Γραμμένος δεν έχει παραπέμψει κανέναν στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, τις FIFA και UEFA να απαιτούν την αυστηρή εφαρμογή των κανονισμών. Απειλώντας ακόμα και με «ξήλωμα» την τωρινή διοίκηση, αν δεν συμμορφωθεί...

Αναλυτικά η ανακοίνωση-απάντηση της ΕΠΟ για το συγκεκριένο ρεπορτάζ:

«Η διοίκηση της ΕΠΟ εξελέγη με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες και συντριπτική πλειοψηφία τον Αύγουστο του 2017.

Έκτοτε βρίσκεται σε διαρκή και στενή συνεργασία με την FIFA, την UEFA ‎και την Επιτροπή Παρακολούθησης με μοναδικό στόχο τον θεσμικό εκσυγχρονισμό και τη διαφάνεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά εξελίσσονται σε πλαίσιο παραγωγικού διαλόγου, με πνεύμα ειλικρίνειας και επαγγελματισμού και στο επίπεδο της παροχής ποδοσφαιρικής τεχνογνωσίας υψηλής ποιότητας.

Ουδέποτε οι διεθνείς συνομοσπονδίες "απείλησαν" την Ελληνική Ομοσπονδία και τον πρόεδρο της, οι δε αναφορές μερίδας του Τύπου περί "κίτρινης κάρτας" ‎και "νέας ΠΔΕ" προκαλούν θυμηδία και μόνον.

Το νέο καταστατικό και οι κανονισμοί της ΕΠΟ τηρούνται και εφαρμόζονται απόλυτα και τα δικαιοδοτικά όργανα επιτελούν το θεσμικά κατοχυρωμένο  έργο τους, όπως οφείλουν, χωρίς λαϊκισμούς και‎ σύντομα θα το αντιληφθούν όλοι».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ